Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan Erbakan'ın partisine geçti

AK Parti'nin adayı olarak ilk belediye başkanlığını yapan akabinde 31 Mart 2019 da yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Akçadağ'da aday göstermediği Ali Kazgan bağımsız aday olarak seçime girmiş Akçadağ Belediye Başkanı olmuştu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 AK Parti'nin adayı olarak ilk belediye başkanlığını yapan akabinde 31 Mart 2019 da yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti Akçadağ'da aday göstermediği Ali Kazgan bağımsız aday olarak seçime girmiş Akçadağ Belediye Başkanı olmuştu. 
 
         Yeniden Refah Partisi İl Başkanları toplantısında Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan parti tercihi olarak Yeniden Refah Partisi saflarına katıldı.

          Genel Seçimlerde hatırlı bir oy oranına kavuşan Yeniden Refah Partisi saflarına katılımlarla Malatya’da adından söz ettirmeye başladı.  Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım'ın etkisiyle ikna edilen ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatih Erbakan tarafından rozet takılan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan resmen Yeniden Refah Partili Belediye Başkanı oldu..
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN