1 Yılda Orta Hasarlı Binalara Çözüm Bulamayanlar 100 Yıllık Plan Yapamaz

'Cesaretleri ve yürekleri olmadığı için rezerv alan haritalarını açıklayamıyorlar'

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “AK Parti adayları rezerv alanların 33’den 42’ye çıktığını söylüyor, ama bu haritaların nereyi kapsadığını cesaretleri ve yürekleri olmadığı için, doğru ve dürüst siyaset yürütemedikleri için  açıklayamıyorlar. Cesareti ve yüreği olmayanlar bu şehri yönetemez. Şehrin imarını bile gizli gizli, kapalı kapılar arkasında konuşanlar bu şehre fayda sağlayamaz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ve beraberindeki partililer Yeşiltepe Galericiler Sitesi’ni ziyaret ederek, buradaki esnaflarla bir araya geldi. Bilal Yıldırım, Galericiler Sitesi’ndeki tüm esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret ederek, destek isteyip, sohbet etti.

Bilal Yıldırım, kafeleride ziyaret ederek, gençlerle selamlaşıp, sohbet etti.

-“Suya yüzde 44 indirim yapacağız”

Bilal Yıldırım, göreve geldikleri an içme suyuna yüzde 44 indirim uygulayacaklarını belirterek, “Suya %44 indirim yapacağız. Ulaşımda şehrimize yeni gelen öğrencilere 1 yıl ücretsiz hizmet vereceğiz. Esenlik tanzim satış olarak hizmet verecek. Esenlik daha ucuz ve daha kaliteli olacak. Yeniden Refah Partisi ile birlikte Malatya sosyal belediyeciliğin şehri olacak.” dedi.

-“1 yılda orta hasarlı binalara çözüm bulamayanlar, 100 yıllık plan yapamaz”

Bilal Yıldırım şunları söyledi, “Rezerv alanlarına ilişkin haritaların açıklanmasını günlerdir talep ediyoruz. AK Parti adayları rezerv alanların 33’den 42’ye çıktığını söylüyor, ama bu haritaların nereyi kapsadığını cesaretleri ve yürekleri olmadığı için, doğru ve dürüst siyaset yürütemedikleri için açıklayamıyorlar. Cesareti ve yüreği olmayanlar bu şehri yönetemez. Şehrin imarını bile gizli gizli, kapalı kapılar arkasında konuşanlar bu şehre fayda sağlayamaz.  Söğütlü Camisi’nin yerini 3-5 rantiyecinin talebi için değiştirilmesine rıza gösterenlerin bu şehir için doğru ve şeffaf bir yönetimi ortaya koyamaz. Malatyalılar, 20 yılda bu şehri enkaza çevirenlere yetki vermemeli. Malatyalılar, rantiyecilerle el ele kol kola olanlara bu şehri teslim etmemeli.  1 yıldır orta hasarlı binalar için bir çözüm ortaya koyamayanlar, 100 yıllık bir şehir planı ortaya koyabilir mi? Arsası ve parası olduğu halde tek katlı evini yapmak isteyen vatandaşa daha izin veremeyenler, değil bu şehri yeniden ayağa kaldırmak, bu şehrin tabelasını bile değiştiremezler. AK Parti’nin değişim anlayışı sadece isimleri değiştirmektir, onların bu şehri değiştirmek gibi bir derdi 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN