Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak'a vatandaştan övgü dolu sözler

Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, devletin şefkat elini vatandaşlara uzatıyor. Bölge halkıda Kaymakam Baytak'ı adeta bağrına basmış durumda.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Yeşilyurt Kaymakamı olarak atanan Kutsal Baytak, Devlet ile vatandaş arasında köprü olan ve devletin şefkatli ellerini en uç noktaya kadar ulaştırarak ilçe halkının gözdesi oldu. 
Kaymakam Baytaktan övgü ile bahseden vatandaşlar, “ Erzincan’da bir Vali vardı Recep Yazıcıoğlu, vatandaşla bütünleşmiş ve uzun yıllarca orada görev yapmıştı. Bizlerde Sayın kaymakamımızda bunu görüyoruz, o devletin parlayan yıldızı gibi. İmkanlar dahilinde yapılması gereken ne varsa yerine getiriyor. Zarafeti ve hanım efendiliği ile devletin en iyi şekilde temsil ediyor. Kaymakamlık kapısı vatandaşın sıkıntı ve sorunları için sonuna kadar açık. Allah kendisinden razı olsun. İnşallah ilçemize uzun yıllar hizmet eder. İnşallah bizlerle uzun yıllar boyunca kalır. Biz kendisinden razıyız, Allah’ta razı olsun.” İfadelerinde bulunuyorlar.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN