MOTAŞ Personel Alımında Kura Çekim Tarihi ve Yeri Belirlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), Malatya İstihdam Merkezi aracılığıyla, istihdam sağlayacağı otobüs sürücüsü, trambüs sürücüsü, atölye ustası ve teknisyen alımlarını noter huzurunda çekilecek kura ile belirleyecek.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

MOTAŞ tarafından çeşitli birimlerde çalıştırılacak olan personel alımı için toplamda 382 başvuru alınmış olup, ilan edilen şartları yerine getirdiği tespit edilen 78 kişi arasında Noter Huzurunda çekilecek ve bu kura ile 21 kişi istihdam edilmiş olacak. 
Kura Çekme Programı 12 Eylül 2024 Perşembe günü (yarın) saat 11.00-13.00 arasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Konferans Salonunda yapılacak.
Malatya İstihdam Merkezine başvurarak iş müracaatında bulunan ve ilanda belirtilen şartları yerine getiren kişi sayıları ile kadroları ise şu şekilde: 
Otobüs Şoförü olarak istihdam edilmek üzere 10 kişi için ilana çıkılmış, toplam 209 kişi başvurmuştur. İlan edilen şartları yerine getirdiği tespit edilen 63 kişi,
Trambüs Sürücüsü olarak istihdam edilmek üzere 5 kişilik ilana çıkılmış, toplam 73 kişi başvurmuştur. İlan edilen şartlara uyduğu tespit edilen 6 kişi,
Atölye Ustası olarak istihdam edilmek üzere 5 kişi için ilana çıkılmış, 63 kişi başvuruda bulunmuştur. İlan edilen şartlara uyduğu tespit edilen 7 kişi,
Trambüs Katener Hattında istihdam edilmek üzere 1 teknisyen için ilana çıkılmış, toplam 37 kişi başvurmuştur. İlan edilen şartlara uyduğu tespit edilen 2 kişi arasında kura çekimi yapılacak.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN