MHP Pütürge İlçe Başkanlığında Kürşat Ayaydın Dönemi

MHP Pütürge İlçe Başkanlığına Pütürge'nin önemli isimlerinden Ziraat Odası Başkanı Kürşat Ayaydın MHP İlçe Başkanı olarak atandı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

  MHP Pütürge İlçe Başkanlığına Pütürge’nin önemli isimlerinden Ziraat Odası Başkanı Kürşat Ayaydın MHP Pütürge İlçe Başkanı olarak atandı.

        Pütürge’nin öz evladı önemli görevlerin adamı diye tanınan ve Pütürge’nin her konusunda halkının ve ilçesinin yanında olan sevilen, saygı duyulan” Mert İnsan” lakaplı Kürşat Ayaydın MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın uygun görmeleriyle MHP Malatya Pütürge İlçe Başkanlığına resmen ataması yapıldı.

MHP Malatya İl Başkanlığında mazbatasını MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök Pütürge MHP İlçe Başkanı olan Kürşat Ayaydın’a törenle takdim etti. İl Başkanı Gökhan Gök yaptığı açıklamasında” 

          Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beyin de uygun görmeleriyle MHP Malatya Pütürge İlçe Başkanlığına Kürşat Ayaydın atanmıştır.

         Görevi devreden Ramazan Bayrekin Başkanımıza da teşekkür ederiz.”

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN