Malatya'da Görev Yapan Basın Mensuplarına Konut Yapılmalı

Malatya'da Görev Yapan Basın Mensuplarına TOKİ marifetiyle konut yapılmalı

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Köklü ve güçlü bir geçmişe sahip olan Malatya basını günümüzde de televizyon, yazılı basın ve internet haberciliği yönünde bölgesinde önemli bir konumdadır. Zor şartlar altında ve asgari ücret düzeyinde medya sektöründe çalışan basın mensuplarının sosyal konut statüsünde ev sahibi olmaları konusunda yerel yöneticilerden destek bekliyoruz.
6 Şubat depremlerinin ardından ev ve iş yerleri enkaz altında kalan çok sayıda basın mensubu tüm zorluklara rağmen, şehrini terk etmemiş, kamuoyunu bilgilendirme noktasında konteynerlarda görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Şehrin yeniden inşası sürecinde de kendine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket etmeye devam edecektir.
Ekonomik zorluklara rağmen, düşük ücretlerle medya sektöründe çalışan, evi yıkılmış olan veya kira ödeyecek gücü olmayan basın emekçilerine TOKİ marifetiyle konut yapılmasını istiyoruz.
768 konutu tamamlanan Battalgazi Çamurlu Mah. TOKİ kalıcı deprem konutlarından uygun ödeme koşullarında konut talep ediyoruz. Yıllardır yaşadıkları tüm zorluklara rağmen, mesai mefhumu gözetmeksizin, gece gündüz çalışan basın mensupları, 6 şubat depremlerinden sonra hala enkaz altındadır. 
Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Yerel yöneticilerimizden bu konuda çalışma yapılmasını ve basın mensuplarının sosyal konut statüsünde ev sahibi olmaları noktasında desteklerini bekliyoruz.
FİLİZ YAVUZKURT

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN