MAGİNDER, Deprem Sonrası Malatya'da Eğitime Katkı Sağlıyor

MALATYA Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu tarafından 2024-2025 Eğitim öğretim yılı nedeniyle Yeşilyurt ilçesine bağlı topsöğüt mahallesi Topöğüt Akpınar ilkokulunda öğrencilere destek

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

2024-2025 Eğitim öğretim yılında 1000 öğrenciye destek kapsamında kırtasiye malzemesi dağıtım töreni gerçekleşti. Topsöğüt ilkokulunda öğrencilere hediyeler verildi. Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak, Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler , Yeşilyurt ilçe emniyet Müdürü Deniz Yılmazve MAGİNDER yönetim kurulu üyeleri katıldı. 


“Topsöğüt Ak Pınar ilkokulunda 2024-2025- Eğitim Öğretim yılı kapsamında öğrencilerimize kırtasiyelerini verdik. Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir ve yönetim kuruluna teşekkür eden. Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak MAGİNDER ailesi özelikle Yeşilyurt ilçemizde konteyner kentler olsun bize destek olan bir dernek kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 


2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Malatya’mıza öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun temennisinde bulunan. Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır yeni dönem tüm heyecanıyla başladı, Topsöğüt bölgesinde öğrencilerimize kırtasiye verdik. Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurul tarafından öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulundular, Öğrencilerimize desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 


 
2024-2025 Eğitim Öğretim yılında Topsöğüt Ak pınar ilkokulunda öğrencilerimizin yüzünü güldürmek için burada olduklarını ifade eden. Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir  Bize destek veren Karademir Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak, Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler teşekküre diyorum, 6 Şubat Depreminde ağır hasar alan ve çökmüş bir şehir’ de 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimiz mutlu etmek ve yüzlerini güldürmek için 1000 öğrencimize kırtasiye ve hediyelerini vermek için topsöğüt mahallemiz seçtik. Bizim Malatya’mız Turgut Özal, İsmet İnönü Kemal Sunallar yetiştirdi, inşallah Malatya’mız bu değerleri yine  yetiştirecekdir Biz çocuklarımıza inanıyoruz ve güveniyoruz çocuklarımızın mutlu ve huzurlu olması gerekiyor

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN