Yerel

Yerel Haberleri

Yapılandırmalar 1 Şubat 2021 Tarihinde Sona Eriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 1 Şubat 2021 Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecek olan vergi, kira ve diğer konularda borcu bulunan vatandaşlar, borçlarını yapılandırma kapsamında ödemeleri konusunda uyarıldı.

Malatya’ya Modern Bir Şire Pazarı Kazandırılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fırat Kalkınma Ajansı ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu projelerle Malatya’ya yatırımlarına devam ediyor.

Başkan Güder Kreş Projemiz Bölgenin İhtiyacını Karşılayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Başkan Güder, “Biz, sosyal projelerimizle her zaman ilçemizdeki vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Başkan Çınar, Muhtarlarla İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İkizce Mahallesi Muhtar Evinde düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelip, Yeşilyurt için istişare etti.

Büyükşehir Sütunlarını 13 İlçe Süsleyecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi binası girişinde bulunan sütunlara, 13 ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini anlatan fotoğraflar giydirilerek görsel anlamda şık bir görünüme kavuşturuldu.

Özsan’ın İçme Suyu Sıkıntısı Giderildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2021’de programa alınan yatırımlarına devam ediyor.

Farklı Yatırımlar İçin Yeni Arayışlar İçerindeyiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Başkan Çınar, Gaziantep’de Büyükşehir Ve Şehit Kamil Belediye Başkanlarıyla Biraraya Geldi

Battalgazi Belediyesi’nden Yapılandırma Hatırlatması

Vergi ödemelerinin bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Battalgazi Belediyesi, 1 Şubat 2021 Pazartesi günü sona erecek vergi, borç ve ceza yapılandırmasından faydalanmaları için vergi mükellefi vatandaşlara çağrıda bulundu.

İki Önemli Projenin İmzaları Atıldı

İki Önemli Projenin İmzaları Atıldı

İmamoğlu İstanbul’a Ve Türkiye’ye Örnek Bir İş Yapacağız

İmamoğlu İstanbul’a Ve Türkiye’ye Örnek Bir İş Yapacağız

ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk 2020 Yılını Değerlendirdi:

ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk 2020 Yılını Değerlendirdi:

Soğuk Kısıtlama Gününde Sıcak Davranış

Soğuk Kısıtlama Gününde Sıcak Davranış

Süper Hizmet Masası’ndan Süper Performans

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmet sunuyor.

Malatya Genelinde Kapalı Yol Bulunmuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi’ne bağlı ekipler, Malatya’da kar yağışının başladığı ilk günden itibaren almış oldukları tedbirler ve hem kırsalda hem de şehir merkezinde gösterdikleri yoğun çalışmalarla il genelinde kapalı mahalle yolu bırakmadı.

Doğru ve Planlı Yatırımlarla Geleceğe Umutla Bakıyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeni Dönem Yatırımları Hakkında Ak Parti Milletvekilleri Çakır İle Kâhtalı’ya Bilgilendirmelerde Bulundu

Büyükkılıç, Ak Parti Kayseri Kadın Kolları’nın Yeni Yönetimini Kabul Etti

Büyükkılıç, Ak Parti Kayseri Kadın Kolları’nın Yeni Yönetimini Kabul Etti

Kardan Dolayı Kapanan Yollar Açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağduriyet yaşamaması için karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Muhtarlardan Yatırım ve Hizmetlerine Övgü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından muhtarlara yönelik gerçekleştirilen gezi programının dördüncüsü düzenlendi.

Projelerimizle Mahallelilik Kültürünü Yaşatıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Mahallelerin Tanıtım Ve Kültür Çalışma Grubu’ projesi kapsamında Görgü Mahalle Muhtar Evinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplam 2205 haber.