Dünya

Dünya Haberleri

Çin’de Beagle türü bir köpek, ilk kutup kurdunu doğurdu

Çin’in kuzeydoğu kenti Harbin’de bulunan bir hayvanat bahçesinde klonlama yoluyla dünyaya gelmiş bir kutup kurdu (beyaz kurt) ziyaretçilere tanıtıldı.

Çinli 100 markanın piyasa değeri, 1.25 trilyon dolara ulaştı

Çinli 100 markanın piyasa değeri, 1.25 trilyon dolara ulaştı Çin, dijital ticaret için vazgeçilmez olan çok hızla yükselen bir ekonomiye sahip. Nitekim BrandZ'ın Kantar ile ortaklaşa yaptığı araştırma, Çin markalarının küresel sıralamada üst kademelerde yer aldığını gösteriyor.

RKING ilk solosu "Kimse Bilmez" ile bomba gibi geliyor

Geçtiğimiz yıl sözü ve müziği kendisine ait Hazır Değilim ve Abboov parçasında Cankan grubunun efsanelerinden Malik Ayhan ile düet yapan Rking, daha sonra yine eski dostu olan Cankan gurubunun diğer üyesi Fatih Abb ile sözü ve Müziği Fatih Abb ait olan Balla Balla da düet yaptı.

ASKİ Türkak’a Akredite Oldu: Yapı Kalite Kontrol Laboratuvarı Dünyaya Açıldı

Başkentlilere içme suyu ve atık su hizmeti veren ASKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan da altyapı çalışmalarını modern teknoloji ile buluşturmaya devam ediyor.

ASKİ Türkak’a Akredite Oldu: Yapı Kalite Kontrol Laboratuvarı Dünyaya Açıldı

Başkentlilere içme suyu ve atık su hizmeti veren ASKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan da altyapı çalışmalarını modern teknoloji ile buluşturmaya devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, Konforlu Ve Güvenli Bir Ulaşım Ağı İçin Çalışıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla, gelişen ve büyüyen kente yakışan, ileriye dönük ihtiyaçları karşılayabilecek altyapıya sahip bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi birbirinden önemli bulvar, alt geçit, kavşak ve yeni yol projelerini hizmete sundu.

Mersin’e 118 Yeni Sarı Limon İçin İmzalar Atıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım filosuna kazandıracağı çevre dostu CNG’li 118 Sarı Limon için imzalar atıldı.

Gazi Yarı Maratonu'nun Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen 3’üncü Gazi Yarı Maratonu’nun sonuçları belli oldu.

Başkan Şahin, Türk Bayrakları Hediye Ettiği Esnafla İstiklal Marşı’nı Okudu!

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehir merkezindeki esnafı ziyaret etti, Türk bayrağı ve Antep Harbi’ni anlatan kartpostallar dağıttı, Gazi şehirlilerle İstiklal Marşı’nı okudu.

Çin’de canlı yayında 9.4 milyon dolarlık Afgan fıstığı satıldı

4. Çin Uluslararası İthalat Fuarı (CIIE) kapsamında Çin Medya Grubu (CMG) tarafından internet üzerinden canlı olarak düzenlenen “2021 Asya-Afrika Alışveriş Festivali”nde satış rekoru kırıldı.

Başkan Şahin Üretime Dönüş Yeni Çağın İhracat Kodları Programına Katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Fast Company Dergisi iş birliğinde düzenlenen Üretime Dönüş:

Çin: ‘AUKUS’ bölgesel barış ve istikrara bir tehdit

Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD, İngiltere ve Avustralya’nın "AUKUS" anlaşmasıyla tesis ettiği yeni güvenlik işbirliğinin bölgesel barış ve istikrara tehdit oluşturduğunu açıkladı.

Çin, güvenli uluslararası hava lojistik zinciri oluşturacak

Çin Sivil Havacılık İdaresi'ne (CAAC) göre, Çin’in sivil havacılık yetkilileri güvenli ve verimli bir uluslararası hava lojistik zinciri oluşturmaya çalışıyor.

Başkan Güder, Yarınlarımızın Teminatı Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz ile her buluşmamızda, her sohbetimizde hamdolsun bu ülkenin geleceğine dair umutlarımız daha da artıyor” dedi.

Dünya Bankası, Çin hariç Asya-Pasifik ülkelerinin ekonomik büyüme tahminini düşürdü

Dünya Bankası, Çin haricindeki Güneydoğu Asya-Pasifik bölgesinin 2021 yılı ekonomisine ilişkin öngörü revizyonunda büyüme tahminini indirdi

Çin, yüzölçümünün yüzde 25’ini ekolojik bölge haline getirecek

Çin, çevre koruma konusundaki çabalarına bir yandan yoğunluk kazandırmaya devam ediyor.

Dünyanın en büyük yedinci barajı, tam kapasiteye ulaştı

Dünyanın en büyük yedinci barajı, tam kapasiteye ulaştı

İzmir ulaşımını rahatlatacak projede yoğun tempo

İzmir ulaşımını rahatlatacak projede yoğun tempo

1.2 milyar Çinli, 2027 yılında “orta sınıf” kulübüne katılacak

1.2 milyar Çinli, 2027 yılında “orta sınıf” kulübüne katılacak

Toplam 95 haber.