Çarşı Merkez Yeniden Hayata Dönüyor Şubat 2025'te İlk Teslimat

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sosyal medya hesabı üzerinden Malatya Çarşı Merkez'in son durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Şubat 2025'te 10 büyük bloğun teslim edileceğini belirten Babacan, Çarşı Merkez’in tamamının Aralık 2025'te bitirilip hak sahiplerine teslim edileceğini duyurdu.

 AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Malatya Çarşı Merkez'in yeniden inşasıyla ilgili son gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı. Babacan, Şubat 2025'te çarşıdaki 10 büyük bloğun teslim edileceğini açıkladı. Paylaşımda, bu teslimlerin ardından her 1-2 ayda bir diğer blokların da tamamlanarak sahiplerine verileceği ifade edildi. Projenin tamamı, Malatya'nın en işlek bölgeleri olan Çevreyolu, Emeksiz, İnönü Caddesi ve Akpınar tarafından çevrelenen alanı kapsayacak şekilde Aralık 2025’te bitirilmiş olacak. Babacan, Malatya’nın deprem şehirleri arasında çarşı merkezinin ilk teslim edildiği şehir olacağına da vurgu yaparak, "Malatya'ya hayırlı olsun" dedi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN