BİMYAD Genel Başkanı'ndan TİMBİR Temsilcisi Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Basın İnternet Medya Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ve Genel Başkan Yardımcısı Resul Özbey Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR )Malatya temsilcisi İskender Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Basın İnternet Medya Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ve Genel Başkan Yardımcısı Resul Özbey  Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR )Malatya temsilcisi İskender Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa süre önce TİMBİR Malatya Temsilciliğe atanan İskender Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Basın İnternet Medya Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ve Genel Başkan Yardımcısı Resul Özbey  Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR )Malatya temsilcisi İskender Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yılmaz'a yeni görevinde başarılar dileyen Apohan şunları dile getirdi: "İnternet medyası çağımızın iletişim aracı ve bu alanda dernekleşmenin sektöre çok ciddi katkı sağlayacaktır. Malatya'mızda Türk İnternet Medya Birliğini temsilciliğinin açılması bize güç verecektir."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Yılmaz ise: "Biz İnternet Medya Birliği olarak yerel medyanın önemini çok iyi biliyoruz. Yerel medya   aynı zamanda şehrin dinamiklerini ön planda tutar. Şehrin problem ve sorunlarını gündeme taşır ve şehrin kültür elçisidir. Bu anlamda internet medyası ile alakalı genel merkezimizin yapmış olduğu çalışmalara Malatya'daki meslektaşlarımızla paylaşıp internet medya eğitimlerinden   faydalanmalarıni sağlayacağız  Çok teşekkür ederiz ayaklarınıza sağlık."dedi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN