Battalgazi'de Yaz Akşamları Gençlerden Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları'nın ortaklaşa düzenlediği 'Battalgazi'de Yaz Akşamları' etkinlikleri, gençlerin büyük ilgisini çekti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Üç gün süren etkinliklerde 5 bini aşkın genç, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu bir hafta sonu geçirdi.


Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları tarafından ortaklaşa düzenlenen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinlikleri, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Üç gün süren etkinliklere binlerce genç katıldı ve sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle dolu dolu bir hafta sonu yaşadı.


Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımını teşvik etmek amacıyla organize edilen etkinliklerde, 26 Temmuz Cuma günü voleybol, masa tenisi ve basketbol gibi çeşitli branşlarda yapılan turnuvalarla start verildi. Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tayfun Güngör’ün özenle planladığı etkinlikler, gençlerin yaz tatilini daha verimli ve keyifli geçirmeleri için özel olarak hazırlandı.
Etkinliklerin ikinci gününde, kısıtlı imkanlara ve karşılaştıkları tüm engellere rağmen gökyüzüne füze göndermeyi başaran Bandırmalı gençlerin hikayesini anlatan 'Bandırma Füze Kulübü' adlı film, açık hava sinemasında gençlerin beğenisine sunuldu. Etkinliklerin üçüncü gününde ise sanatçı Arda Alparslan, katılımcılara müzik ziyafeti sundu.


Toplamda 5 bini aşkın gencin katıldığı “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinlikleri, gençlerin enerjisini, coşkusunu ve yaratıcı potansiyelini ortaya çıkaran bir platform olarak Malatya’da hafızalarda yer edindi. Bu etkinlikler, gençlerin sosyal hayata katılımını arttırarak, keyifli ve verimli bir yaz tatili geçirmelerine katkı sağladı.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN