Battalgazi Belediyesi'nden Kışla Caddesi Esnafına Taşınma Desteği

6 Şubat depremleri sonrası rezerv alan ilan edilen ve yıkım çalışmalarının başlayacağı Kışla Caddesi'nde bulunan esnaflar iş yerlerini tahliye etmeye başlarken bu zorlu süreçte esnafları yalnız bırakmayan Battalgazi Belediyesi, lojistik destek sağlayarak iş yerlerinin boşaltılması için esnaflara nakliye araçları gönderdi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında şehrin yeniden ayağa kaldırılması için yapılan çalışmalar kapsamında rezerv alan ilan edilen Kışla Caddesi’nde esnaflar iş yerlerini boşaltmaya başladı. Esnafların mağdur olmaması adına sürekli esnaflarla bir araya gelen ve esnafları dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın talimatlarıyla Belediye ekipleri taşınma işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla seferber oldu. Esnafın ürünlerini ve malzemelerini kolaylıkla taşıyabilmesi için nakliye araçları gönderildi. Gönderilen çok sayıda araçla esnaflar eşyalarını kısa süre içerisinde yeni taşındıklarını iş yerlerine götürdüler.
Başkan Taşkın: “İlçe Halkımızla Dayanışma İçerisindeyiz”
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Esnaflarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmak bizim önceliğimizdir. Depremin yaralarını birlikte sararken, esnaflarımıza sağladığımız desteği sürdüreceğiz. Belediyemiz her zaman olduğu gibi, şimdi de halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya devam edecektir. Deprem sonrası yaşanan bu tür süreçler, hepimiz için oldukça zorlu ve stresli olabilir. Ancak bizler, Battalgazi Belediyesi olarak, halkımızın ve esnafımızın mağduriyetini en aza indirmek adına tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Esnaflarımızın bu geçiş döneminde karşılaştıkları zorlukları anlıyor ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Lojistik destekle birlikte, psikolojik ve sosyal desteklerimizle de esnaflarımızın yanındayız. Amacımız, işlerini kaybetme endişesi yaşayan esnaflarımıza güven vermek ve onları bu süreçte yalnız bırakmamaktır. Bu süreçte gösterdiğimiz dayanışma, sadece esnaflarımızın değil, tüm Battalgazi halkının birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstermektedir. Yeni yerlerine taşınan esnaflarımıza yerleşme sürecinde de her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın taleplerini dinliyor, onların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu süreçteki dayanışma ve iş birliği ile daha güçlü bir Battalgazi inşa edeceğimize inanıyorum." dedi.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN