Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Görgel Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz

Onikişubat Önsen bölgesinde kalıcı konutlara ve inşa edilecek şehir hastanesine ulaşım sağlayacak yeni güzergâhta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Görgel, “2 bulvar ve bağlantı yollarında çalışmalarımız sürüyor.

Dünya Gazetesi’nden Ünlüce’ye Ziyaret

Dünya Gazetesi CEO’su Burcu Kösem ve beraberindeki heyet Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Başkan Geçit Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.

Başkan Büyükkılıç Tarımda İyi Bir Noktaya Geldik

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ticaret ve sanayi şehri olarak anılan Kayseri’nin artık tarım ve hayvancılık alanında da iyi bir noktaya geldiğini belirterek, “Kayseri malum bir ticaret ve sanayi şehri ama bunun yanında tarımda da iyi bir noktaya geldik” dedi.

Güç Birliği İle Malatya Ve Yeşilyurt İçin Seferber Olacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Yıldıztepe Vatandaşlara Açılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'dan Müjde' Yıldıztepe'yi Vatandaşlarımıza Açacağız'

Başkan Geçit Mahallelerimizin İhtiyaçlarını Planlı Yatırımlarla Gidereceğiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantıları’ kapsamında Yeni Belediye Binası Toplantı Salonunda 19 Mahallenin Muhtarı ve Kurum Temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Geçit, Yeşilyurt’ta sorunu çözülmeyen tek bir mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

İmamoğlu: Ukraynalı Ve Filistinli Çocuklara Kendimi Borçlu Hissediyorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 Şubat 2022’den bu yana savaşı ve yıkımı yaşayan Ukrayna’nın Odessa kentinin Belediye Başkanı Gennadiy Trukhano’yu makamında ağırladı.

Battalgazi Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı bölgesinde 5 bin metrelik yeni imar yolunu açmasının ardından çalışmaların sonuna geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın çalışmaları yerinde inceledi.

Yörüklerden Başkan Tugay'a renkli ziyaret

Ege Bölgesi İzmir Yörük Türkmen Federasyonu Başkanı Ramazan Dumanlı ile federasyon üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı ziyaret etti. Geleneksel kıyafetleri ile katıldıkları buluşmada renkli görüntüler oluşturan Yörükler, Başkan Tugay'ı 11-12 Mayıs'ta yapılacak Emiralem Çilek Festivali'nde görmekten mutlu olacaklarını dile getirdi.

Başkan Tugay Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi’ni ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Başkan Geçit Modern Ve Konforlu Sanayi Alanlarına Kavuşacağız

‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır.

Ağbaba’dan Arguvan’a ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Milletvekili Ağbaba Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Geçit Çağdaş Yaşam Koşullarına Sahip Bir Yeşilyurt İnşa Edeceğiz

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

Mv. Ölmeztoprak' Mağduriyet Oluşumuna İzin Vermeden Çalışmalar Devam Edecek'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak' Malatya'da İmar ve İhya Çalışmaları Sürüyor' dedi.

Özhaseki: Yapılanları tek tek gözden geçireceğiz

Özhaseki, “İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız.”

Eskişehir Havacılık Kenti

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Şakar ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Ağbaba: Malatya’yı Birleştireceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Malatya’nın Türkiye’de sesi duyulan marka bir şehir olması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Başkan Tugay: İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve İZTO yönetimini ağırladı.

Toplam 3486 haber.