Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Er Beylerderesi Üzerine İkinci Bir Viyadük Talebimiz Oldu.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı I. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Başkanlığı’nda saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Trambüsler gece seferlerine başlıyor

Malatyalıların gece saatlerinde de ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayabilmesi amacıyla MOTAŞ, gece seferleri düzenlemeye başladı.

Başkanı Çınar 112 AÇM çalışanlarının özlük hakları Hakkında Basın Açıklaması

Türk Büro Sen Malatya İl Başkanı Gökmen Çınar 112 AÇM çalışanlarının özlük haklarının düzenlenmesi konusunda basın açıklaması yaptı

Hanife Yazıcı’nın Şehit Aileleri Ziyareti

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerimizin Battalgazi ve Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ailelerine ziyarette bulundu.

2. Uluslararası Aile Sempozyumu Gaziantep’te Başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep Aile Akademisi ev sahipliği ve iş birliğinde, 100’e yakın yerli ve yabancı seçkin akademisyenin katılımıyla bu yıl 2’ncisinin düzenleneceği Uluslararası Aile Sempozyumu 10 Mayıs Cuma günü başlıyor.

Hıdırellez Etkinlikleri Kapsamında İlçemizde Etkinlik Düzenlendi

Hıdırellez Etkinlikleri kapsamında ilçemiz Samime Aydınlar Kültür Merkezi’nde program düzenlendi.

Hanife Yazıcı Hıdırellez Günü Münasebetiyle Düzenlenen Etkinliklere Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Hıdırellez Günü münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldı.

Elazığ Belediyesi Konut İş Yeri Ve Arsa İhalesi Gerçekleştirecek

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Dondurmacılar Derneği Gastronomi Birincilerini Ağırladı

Uluslararası Kahramanmaraşlı Dondurmacı İşadamları Derneği M.E. B GastroFest - Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'na Katılan İl Birincilerini Ağırladı

Vali Ersin Yazıcı Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; Karayolu Trafik Haftası kapsamında, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Hayatla Yarışılmaz” temalı programa katıldı.

Türk Eğitim Vakfı 57. Kuruluş Yıldönümünde Anıtkabir’de Ata’nın Huzuruna Çıktı

Kurulduğu günden bu yana eğitimde fırsat eşitliği için çalışan Türkiye'nin en köklü vakıflarından Türk Eğitim Vakfı (TEV), 57. kuruluş yıldönümü kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti.

Büyükşehir’in Hobim Arıcılık Projesi’nde Kuralar Yarın Çekiliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 3 milyon 700 bin TL’lik, bin 600 kişinin başvuru yaptığı, 990 kişinin ise belgelerini tamamlayarak katılım hakkı kazandığı Hobim Arıcılık Projesi’nde kura çekimi yarın gerçekleşecek.

Malatya'nın Trafik Alt Yapısı En Az 100 Yıllık Yeniden Planlanmalı

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Büyük bir yıkım yaşayan ve adete çöken Malatya’mızda 6 Şubat depremlerinin ardından şehrimiz yeniden kurulurken, mutlaka trafik alt yapısı da yoğunluklara göre planlanmalıdır.

MATÖV İstanbul Buluşması Gerçekleştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tarafından ' MATÖV İstanbul Buluşması' Gerçekleştirildi.

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresine alternatif iki yeni turistik tren, ikinci seferini gerçekleştirdi.

Elazığ Hipodromu Farklı Etkinlikleri İle Dikkat Çekiyor

Elazığ Hipodromu, yönetimin farklı vizyonu ile; Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Vet-Akort Müzik ve Dans Topluluğu Müzik Dinletisi etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Esnaf Teşkilatlarından Büyükşehir Belediye Başkanı Er’e Ziyaret

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Saim Er’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Tabip Odası Başkanı Demirel'e Başkan Evren'den Ahilik Kalemi

Hafta sonu gerçekleştirilen Malatya Tabip Odası Olağan Kongresinde güven tazeleyen Uzman Dr. M. Sezai Demirel'e Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren Ahilik Kalemi hediye etti.

HAK İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir:

“Emekçiler enflasyona ezdirilmemeli, hayat pahalılığı ile yoksulluğa karşı korunmalı”

Toplam 2295 haber.