Yerel

Yerel Haberleri

ESHOT’un geliştirdiği dijital ölçüm modeline ulusal ödül

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü’nün geliştirdiği “Büyük Veri Analizi ve AHP/TOPSIS Yöntemleri ile Kentsel Toplu Taşıma Erişim Düzeylerini Belirleyen Dijital Ölçüm Modeli”, Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi SUMMITS’24’te ödüle layık görüldü.

Karamancılar Konağı Mersin Kültürü’nü Yaşatacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları hızla devam eden ve yüzde 60’ı tamamlanan ‘Mersin Mutfak Kültürü Evi ve Karamancılar Konağı’ndaki çalışmalar, usta eller tarafından titizlikle sürdürülüyor.

Büyükşehir Üniversite Öğrencilerini Unutmadı

Mersin ve Adana arasında faaliyet gösteren tren seferlerinin 22 Nisan itibariyle 2 yıl süreyle durdurulması kararı üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, aldığı tedbirlerle vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor.

Kayseri OSB'de 3. Nizamiyenin Temeli Atıldı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş ve çıkışlarda denetimin artırılması ve güvenliğin üst seviyeye çıkarılması amacıyla hazırlanan proje kapsamında 3. nizamiyenin inşaatına başlandı.

Başkan Seçer’in Sözünü Verdiği ‘Lojistik Merkezi’nde Sona Gelindi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, nakliye komisyoncularına sözünü verdiği ‘Lojistik Merkezi’ projesinde sona gelindi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden karavan işgaline önlem

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka'da yol kenarlarına bırakılan karavanların kaldırılması için çalışma başlattı. Sahiplerine ulaşılamayan karavanların kaldırılması için de süreli ihtarda bulundu.

Yörüklerin Kara Çadırı Aydınlanmaya Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, güneş paneli desteği ile Mersin’de yaşayan Yörük ailelerin kara çadırlarına ışık olmaya devam ediyor.

Can Çay Kahvaltı  Salonu Hizmet Vermeye Başladı

Can Çay Kahvaltı  Salonu Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi’nde hizmet vermeye başladı..

Başkan Taşkın' İhtiyaç Neredeyse Ekiplerimiz Orada'

Battalgazi Belediyesi, 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Büyükşehir’in Hobi Bahçeleri’nde Kuralar Noter Huzurunda Çekiliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 7 farklı bölgesinde emekli vatandaşlara yönelik 22 bin 647 başvurunun yapıldığı toplam 2 bin 543 adet hobi bahçesi için kuralar 30 Nisan’da noter huzurunda çekilecek.

Büyükşehir’den 7 Bin Öğrenciye Ulaşım Kartı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ulaşım ücretlerini karşılama amacıyla başlattığı uygulamada 7 bin öğrenciye ulaşım kartı yardımı yaptı.

Büyükşehir Günlük 60 Bin Ekmek Ve Unlu Mamulü Vatandaşlara Ulaştırıyor

Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası’nda ürettiği günlük 60 bin ekmek ve unlu mamulü şehir merkezindeki 79 büfeyle vatandaşlarla buluşturuluyor.

Başkan Tugay’a Otobüs Hattı Teşekkürü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçimden önce yurttaşlardan gelen talep üzerine yeniden devreye alma sözü verdiği 121 numaralı ESHOT hattı hizmet vermeye başladı.

Gaziantep Büyükşehir’den İskenderun’a Altyapı Ve Üstyapı Desteği!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem sonucunda ciddi hasar gören İskenderun’un altyapı çalışmalarına destek amacıyla yaklaşık 10 gündür bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Ekipleri Kaldırım İşgaline Geçit Vermiyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

Anneye Süt Bebeğe Can İle Yaklaşık 6 Milyon Süt Anne Adaylarına Ulaştırıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan “Anneye Süt Bebeğe Can” projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.

İzmirliler gönül rahatlığıyla teleferik keyfi sürecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği standartlarında hizmet verdiği Balçova’daki Teleferik Tesisleri’nde 5 Şubat’tan itibaren titiz şekilde yürütülen bakım çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir'den ‘engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla pek çok uygulamaya ve hizmete imza atıyor.

Gaziantep Büyükşehir, İlaçlama Çalışmalarına Ağırlık Verdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını artırdı.

Toplam 2208 haber.