Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Taşkın: Uğraştıran Değil Ulaştıran Bir Anlayışı Benimsiyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Kent Konseyi Mansur Yavaş Ve CHP İLE MHP Grup Başkanvekillerini Ziyaret Etti

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Yürütme Kurulu üyeleri yeni dönemde temaslarını sürdürüyor.

Tugay: Gençlere Desteğimizi Artırarak Sürdüreceğiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Milliyet Gazetesi öncülüğünde düzenlenen Mesleki Eğitim Zirvesi'ne katıldı.

Kahramanmaraş Heyetinden Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında yürütülen çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundu.

İmamoğlu’ndan Fatih Belediye Başkanı Turan’a Tebrik Ziyareti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç’a Vakıf Haftası Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vakıflar Bölge Müdürü Murat Seçilir başkanlığındaki heyeti, 6-12 Mayıs Vakıf Haftası dolayısıyla misafir etti.

Türkiye Kültür Yolu Festivallerine Dahil Ediliyor

Malatya MHP Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 6 Şubat depremlerinde Malatya’da Koordinatör Bakan olarak görev yapan Fahri Malatyalı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Davutoğlu’ndan İmamoğlu’na Tebrik Ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ikinci dönem aynı göreve seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanlığına Rıza Akpolat Seçildi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Başkanı oldu. Başkan Rıza Akpolat; konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

İmamoğlu’ndan Yüksel’e Tebrik Ziyareti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Tugay AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde iş birliği mesajı verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti ve seçim sürecinde etik sınırlar gözetildiğini belirterek teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç’tan Çekül Vakfı Başkanı Sözen’e Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen'i evinde ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Barış Yıldız Esnafın Ekmeğiyle Oynatmayız

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Tecde Mahallesi’nde geçici iş yeri bulunan esnafa gönderilen ‘ihbar tutanağı’ ile ilgili “Malatya’nın tüm sorunlarını halletmiş gibi esnafın ekmeğiyle oynuyorsunuz. Esnafın ekmeğiyle oynatmayız” dedi.

Emeklilerimizin Her Zaman Yanındayız

Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Ali Paşa Şanlı ve sendika üyesi emekliler, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

Başkan Taşkın: Gençlerimize Faydalı Olan İşleri Yapmaya Devam Edeceğiz

Gelinciktepe Gençlik Merkezi yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak

Rektör Özcan’dan Başkan Ünlüce'ye Ziyaret

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu'ndan turistlere İzmir daveti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yunanistan’ın İzmir Başkonsolosu Alexandros Konstas'ı ağırladı.

Ağbaba, Meclis'te Ateş Püskürdü' AKP'ye Yakınların Evleri Rezerv Alanda Yıkılmıyor'

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' İnönü'nün, Özal'ın, Hamido'nun Hemşerisi Ben, Korkarmıyım Sizden?' Malatya Yıkılmış Yerle Bir Olmuş. Laf Atmaktan Başka Yaptığınız Bir Şey Yok' 15 Ay Sonra Söğütlü Cami Ortada Yok'

Başkan Sekmen: Kitap Dünyasının Kalbi Erzurum’da Atacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Erzurum 6. Kitap Fuarı ile ilgili düzenlediği basın toplantısında, “Bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı ile kitap dünyasının kalbi Doğu’nun başkenti Erzurum’da atacak” dedi.

Toplam 3530 haber.