Elazığ Belediyesi Daimi İşçi Alımı Noter Huzurunda Gerçekleşecek

Elazığ Belediyesi'nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30'da noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonucunda belli olacak.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Elazığ Belediyesi, kurum dışı kamu işçi alımı ilanı doğrultusunda daimi olarak istihdam edilmek üzere 20’si şoför, 4’ü hafif şase ustası, 3’ü motor ustası, 2’si ağır şase ustası, 1’i oto döşeme ustası, 1’i kaporta boya, 1’i oto yağlama, 1’i oto lastik ustası, 1’i kaynak ustası, 1’i marangoz ustası olmak üzere toplam 35 erkek işçi alımında bulunacak. 
596 ADAY BAŞVURUDA BULUNDU
Müracaat koşullarını karşılayan ve Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen başvuruda bulunan 596 aday için gerçekleştirilecek olan noter kurasının tarihi belirlendi. Buna göre Elazığ 5. Noterliği huzurunda yapılacak olan kura çekimi, 13 Haziran Perşembe günü (Yarın) saat 09.30’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Noter kura çekimini, 596 adayın yanı sıra vatandaşlar da yerinden izleyebilecek.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN