AKÇADAĞDER Yönetiminden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt İlçe Başkanı ve Battalgazi İlçe Başkanı ile birlikte heyet olarak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği heyet olarak Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

        AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ziyarette yaptığı konuşmasında” AKÇADAĞDER Yönetimimizle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
 
       Başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Sayın Başkanın yapacağı güzel şeylerin de yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şehrin bir an önce ayağa kalkması ticaretin dönmesi gerekiyor.

        Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. İstişarelere önem verilmeli, Sivil toplum kuruluşlarının da fikir ve düşünceleri alınmalı. Bizlerde STK lar olarak yapıcı desteklerde bulunmalıyız. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Bayram Taşkın Başkanımıza AKÇADAĞDER Ailesi olarak teşekkürlerimizi ileterek tekrar hayırlı olsun diyorum.

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ise” AKÇADAĞDER’in kıymetli yöneticilerini misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

         Genel Başkan Murat Maskar’ın da dediği gibi bir an önce şehrin ayağa kalkması, Ticaretin dönmesi ve barınma sorunlarının çözümüne yönelik adımların atılması önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 6 şubat depremlerinin olduğu günden itibaren devletimizin tüm kurumları seferber olmuş durumda.

         Esnafımızın, şehrimizin ve toplumumuzun kültürel ve ekonomik hayatında ne denli önemli bir role sahip olduğunun biliyoruz. Yerel ekonomimizi canlandırmak için atılması gereken adımlar neyse atacağız.

         Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek hemşerilerimize her alanda hizmet etmek. Geçmişin mirasıyla geleceği inşa edeceğiz.

          Sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Geldiğimiz günden beri istişarelere büyük önem veriyoruz. Rezerv alanlarında ilkini Saray Mahallesinde başlattık. İkincisini ise Niyazi mısri mahallesinde devam ettireceğiz. Buradaki esnaflarımıza mağduriyet yaşatmamak için Belediyemizin önündeki yeşil alanlarda çarşı oluşturuyoruz.
 
           Esnaflarımızı belediyemiz önündeki yeşil alanlarda oluşturulan dükkanlardan buraya alacağız. Yıl sonuna kadar yaklaşık 2.000 İşyeri bitirmeyi planlıyoruz. Çarşı merkezinde biten yerlere dükkan sahipleri ya kendileri gelecek veya kiraya verilecek bu da esnaflarımızı ve şehrimizi rahatlatacaktır.
 
          Revize alanlarında 2 veya 3 esnaf yüzünden çalışmalarda aksamalar oluyor. Ya mahkemeye veya yukarılara giderek Malatya’nın geleceğiyle oynuyorlar. Bir an önce hizmetler yapılsın istiyoruz lakin küçük engellemelerle karşılaşıldığında aksamalar meydana geliyor. Bir an önce çarşı ayağa kalkmalı diye çabalıyoruz. Yıkımlara bayram sonu başlanacak” diye belirtti.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN