Yerel

Yerel Haberleri

İtfaiyeden çadır ve konteyner yangını uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, çadır ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara bazı uyarı ve önerilerde bulundu.

Kayseri Turizm Portalı: ‘Kayseri.Com.Tr’

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kadim kent ve doğal güzelliklerin şehri Kayseri’nin turizm değerlerini tanıtmak için desteğini sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir, Kente Yeni Bir Park Daha Kazandırıyor

Park, Her Yaş Grubuna Hitap Edecek Alanlara Sahip Olacak

MASKİ'den İçmesuyu Açıklaması

MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamayla Kamuoyuna içme suyu hakkında önemli bir duyuru yaptı.

Depremlerde en çok biz çocuklar etkilendik

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, ilimizi büyük ölçüde etkileyen 6 Şubat depreminin ardından yapılması planlanan çalışmalar ve düzenlemeler hakkında çocukların taleplerinin yer aldığı bir basın açıklaması düzenlediler.

Kızılay Yeşilyurt Şubesinden Özel Çocukların Ailelerine Destek

Kızılay Yeşilyurt Şube gönüllüleri Down sendromlu ve Otizmli çocukların ailelerine sağladıkları desteği afet sonrası sürdürmeye devam ediyor.

Depremzede Çocuklar Aileleriyle Birlikte Güzel Vakit Geçirdiler

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen 11 il arasında yer alan Malatya'da yaralar sarılmaya devam ediyor.

İşte Yeni Malatya Çarşı Merkezi Projesi...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremleri nedeniyle yerle bir olan Malatya Çarşı Merkezini yeniden ayağa kaldıracak projenin ilk görüntüsü Afet Koordinasyon Merkezinde yapılan toplantıda ortaya çıktı.

Maski Sayaç Hırsızlarına Karşı Vatandaşları Uyardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından terkedilen hasarlı meskenlerde su sayaçlarının çalındığını belirterek, gerekli tedbirleri almaları için vatandaşları uyardı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağanüstü toplantısı tamamlandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir’den Çiftçilere Dev Destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından arı yetiştiricilerine arı koruyucu ilaç ve giysi, hayvan yetiştiricileri içinse yem dağıtım töreni düzenlendi.

Kahramanmaraş’ta İlk Köy Evleri Hak Sahiplerine Teslim Edildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Özbek Mahallesi’nde inşası tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim törenine katıldı.

Başkan Gürkan Vatandaşlarla Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığında kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Güder, Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de Ramazan Bayramı öncesi çadır ve konteynerde yaşayan depremzede çocukların yüzünü bayramlık hediyeler ile güldürdü.

Otobüsler Dezenfekte Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ tarafından toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmaları başladı.

Vatandaşların Su İhtiyacı Tankerlerle Karşılanıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya merkez Mahallelerin içme suyu ihtiyacını karşılayan Gündüzbey ile BeylerderesiKaptajının ana kaynağı bulanmıştı.

Büyükşehir, Deprem Sonrası Gaziantep’te Turizmin İyileşmesi İçin Yol Haritası Belirledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından yaşanan deprem felaketi sonrası Türkiye Seyahat Acenteları Birliği’nin (TÜRSAB) katılımıyla turizm değerlendirme toplantısı yapıldı.

Arapgir Belediyesinden Depremzedelere Günlük 3.500 Kişilik Yemek

Arapgir Belediyesi, Malatya'da kalan depremzede vatandaşlar ile görevlilere sıcak yemek hizmetini özveri ile sürdürerek, günlük 3 bin beş yüz kişilik yemek dağıtıyor.

Büyükşehir’den Nefes Kesen Hasta Kurtarma Operasyonları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kırsaldaki kar timleri, nefes kesen operasyonlara imza attı.

Toplam 2191 haber.