Yerel

Yerel Haberleri

Binevler Cadde Yenileme Projesinde Asfalta Geçildi

Büyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı’nın ilk etabında asfalt çalışmasını tamamladı.

Güldal Akşit Bulvarında Çalışmalar Sürüyor

Büyükşehir Belediyesinden Malatya Genelinde Alternatif Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

İzmir’de bir yılda 25 bin kedi ve köpek kısırlaştırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının kontrolsüz şekilde üremesini engellemek, onların refahını ve toplum sağlığını korumak için kısırlaştırma çalışmalarına hız kazandırdı.

Mersin Büyükşehir Üreticiye Alternatif Tarım Ürünleri Sunuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, alternatif tarım ürünlerini geliştirecek projeler üretmeyi sürdürüyor.

İzmir’in tarihi yatırımı hızla ilerliyor Buca Metrosu tam gaz

İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı Üçyol–Buca Metro hattında General Asım Gündüz İstasyonu’nda kazık çakma çalışmaları tamamlandı; Buca Koop İstasyonu’nda ise sona yaklaşıldı

Halk Ekmek Ürün Yelpazesi Genişliyor:

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, ürün yelpazesine 4 çeşit ekmeği daha dahil etti.

Başkan Büyükkılıç’tan Kurban Bayramı’nda Ücretsiz Tramvay Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı boyunca tramvay hatlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

Büyükşehir’den depremzedelere psikososyal destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adıyaman’da kurduğu yaklaşık 700 kişilik konteyner kentte temel ihtiyaçların yanı sıra psikososyal çalışmalara da ağırlık veriyor.

Yeşilyurt İlçesine Bağlı Kuyulu Mahallesi’nde Asfaltlama Çalışmaları Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya merkezde ve kırsal alanlarda asfaltlama, altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir’e Bağlı Tramvay, Gaziray Ve Otobüsler Kurban Bayramı Boyunca Ücretsiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bünyesinde hizmet veren tramvay Gaziray ve turuncu otobüsler, Kurban Bayramı dolayısıyla arefe günü de dahil olmak üzere bayram boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Orduzu-Çınar Çeşmesi İçilebilir Olmadığı Gerekçesiyle Kapatıldı.

Malatya’da 6 Şubat depremlerinin ardından içme suyunda oluşan bulanıklık nedeniyle muslukta akan suyu kullanmayan vatandaşların alternatif olarak içtiği kaynaklardan birisi olan Orduzu-Çınar Çeşmesi, içilebilir olmadığı gerekçesiyle kapatıldı.

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesi’ne 10 Km’lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor.

Yeşilyurt’ta 31 Noktada Kurban Satış Ve Kesim Hizmeti Verilecek

Kurban Bayramının Manevi Atmosferini Hep Birlikte Yaşayacağız

Ekmek Ve Yemek Fabrikası’nın Depremden Önce Yapılmış Olması Malatya İçin Büyük Bir Kazanım

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yaklaşık 11 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ekmek ve Yemek Fabrikası, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da afetzedelere yüz binlerce sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yaptı.

Yaşayan Körfez için dev adım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Körfez’in temizlik sürecinde büyük önem taşıyan Çiğli Atık Su Atık Su Arıtma Tesisi’nin 4. Faz Projesi’nin temelini attı.

Emanet Çarşımızda Beş Ayda 110 Bin 257 Adet Yardım Paketi Dağıtıldı

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki büyük deprem felaketinden sonra Yeşilyurt Belediyesi ile Türk Kızılay işbirliğiyle, Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşıda yapılan koordineli ve planlı çalışmalar neticesinde depremzede vatandaşlara 110 bin 257 adet yardım paketi teslim edildi.

MASKİ Sayaçları Sıfırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafın alınan karar gereğince 6 Şubat tarihinden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılan sularda ücret alınmayacağını duyurmuştu.

Ankara Kalesi’ne Ücretsiz Ring Seferleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent turizmini canlandırmak ve kent tarihini tanıtmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Haşere İle Mücadele Çalışmaları Hızlı Bir Şekilde Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Toplam 2184 haber.