Yerel

Yerel Haberleri

Kuşak Yolları Malatya'nın Trafik Sorunun Ortadan Kaldıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir taraftan depremin yaralarını sararken bir taraftan da depremden önceki mevcut çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Hatunsuyu Mahallesi’ndeki Ulaşım Sorunu Yapılan Çalışmayla Ortadan Kaldırıldı

Battalgazi Belediyesi’nin Hatunsuyu Mahallesi’nde yaptığı asfalt çalışmalarıyla cadde ve sokaklarındaki yol sorunu ortadan kalktı.

Düzenli Temiz Ve Konforlu Bir Trafik Akışı Sağlanacak

Her yıl yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği, tarihi yapılarıyla ünlü Darende İlçesinin Zaviye Mahallesi’nde asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

İHH’dan Yetim ve Muhtaç Ailelere Kıyafet Yardımı

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği tarafından yeni başlayan eğitim öğretim yılı öncesinde 1000 yetim ve muhtaç aileye kıyafet yardımında bulunuldu.

Tecde Trafiğini Rahatlatacak İsmet Caddesinde Sona Gelindi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Her gün binlerce aracın kullandığı yolda kaldırım çalışmaları, bisiklet yolu, aydınlatma ve yeşil alan çalışmalarında sona gelindi.

MASKİ Yıkım Esnasında Borular Çok Büyük Zarar Gördü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, son günlerde artan su kesintisi ile ilgili şikâyetlere cevap verdi.

'Uzayı Görme Hayalimize Kavuştuk'

Onbinkonutlar Konteyner Kentte Düzenlenen 'Teleskop Ve Vr Gözlüklerle Uzayı İnceleme' Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi ayak tenisi turnuvasının final maçları yapıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında oynanan final karşılaşmasında Altay Spor Kulübü şampiyon olurken, şampiyonluk maçını izleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimizin spor branşlarındaki başarıları önemli. Bizde farklı spor dallarına teşvik ederek Malatya’mızı her dalda temsil etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Maski Altyapıyı Yeniliyor

Turgut Temmeli Caddesi’nde bulunan içme suyu ana isale hattı çalışmalarını inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Altyapı çok ciddi zarar gördü.

Yeni Polis Kantininin Yapımı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında yapımına başlanan Polis Kantininde çalışmalar tamamlandı.

Mezarlıklar Daire Başkanlığına Yeni Hizmet Binası

Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarına bir yenisini daha ekliyor.

Malatya İçmesuyu Ana İsale Hattı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yoğun girişimleri sonucunda Malatya’ya içme suyu sağlayan Gündüzbey Kaptaj tesisi yeni ana isale hattı 1. etap yapım çalışmaları başladı.

Avustralya’dan Malatya’ya Mobil Arıtma Cihazı Hibe Edildi

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Dünya’dan Malatya’ya yardımlar gelmeye devam ediyor.

Büyükşehir'den Doğantepe Mahallesine Asfalt

Büyükşehir Vatandaşların Can Ve Mal Güvenliği İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Doğanyol Belediye Başkanı Bay'dan Başkan Gürkan'a Hizmet Teşekkürü

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay Rahat ve Konforlu Ulaşım İçin Yol Çalışmalarını Aralıksız Sürdürdüklerini belirterek' bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Selahattin Gürkan a teşekkür ediyorum' dedi

Büyükşehir Belediyesi Fidan Üretim Sahasında Yetiştirilen 30 Bin Fidan Dikime Hazır

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı Fidan ve Süs Bitkileri Üretim Şube Müdürlüğü Fidan Üretim Sahası’nda, 30 türden 30 bin adet fidan yetiştirilerek, dikime hazır hale getirildi.

Yeşilyurt'un Merkez ve Kırsal Bölgelerinin Ulaşım Ağı Konforlu Hale Geliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar' Bindal Mahallemizi Konforlu Yollarla Buluşturuyoruz'

Doğanyol Gevheruşağı Mahallesi’nin Yol Çilesi Sona Eriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi kırsal mahallelerde vatandaşların güvenli ve standartları yüksek yollarda seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Asırlık Battalgazi, Yeni İmar Yollarıyla Güzelleşiyor

Büyüyen ve gelişen Battalgazi’nin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Hanımınçiftliği Mahallesi Milli mevkinde 2 bin metrelik yeni imar yolu açma çalışmalarını tamamladı.

Toplam 2184 haber.