Yerel

Yerel Haberleri

Can Dostlarımız Bize Allah’ın Emanetidir

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, soğuk hava ve yoğun kar yağışı sonucu yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için besleme odaklarına kuru mama bırakıyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Başladı

Malatya’da başlayan kar yağışının ardından teyakkuzda bulunan Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir 2023 Yılında 1.717 Km Asfalt Çalışması Gerçekleştirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesine bağlı ekipler, 2023 yılı içerisinde şehir genelinde 1717 kilometrelik asfalt çalışması yaptı.

MESKİ, Arızalara Daha Hızlı Ve Etkin Müdahale Ediyor

Kaliteli hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’nin yapımını tamamladı.

Elazığ Belediyesi Yaban ve Sokak Hayvanları İçin Çalışma Başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

MEGSAŞ Çölyak Hastası Vatandaşlar İçin Glütensiz Ekmek Üretimine Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı Malatya Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ), Orduzu Mahallesi’nde bulunan Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikasında çölyak hastaları için glütensiz ekmek üretimine devam ediyor.

Hastane Bölgesinde 12 Milyon Tl’lik Yenileme Çalışması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Devlet Hastanesi bölgesinde 12 milyon 750 bin TL’lik maliyetle yürüyüş yollarını, otopark alanlarını, hasta indirme bindirme peronlarını, engelli erişim yollarını, taşıt yollarını, oturma alanlarını ve yeşil alanları yeniledi.

Malatya-Baskil Arası Feribot Sefer Saatlerinde Değişiklik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ocak ayındaki Feribot Sefer saatlerinde değişiklik yapıldı.

Alo 153, 1 Yılda Yaklaşık 1 Milyon 200 Bin Çağrıya Cevap Verdi

Büyükşehir Belediyesi Alo 153 İletişim Merkezi, Kayseri’nin 7 gün 24 saat ulaşılabilen çözüm merkezi olarak Kayseri’nin iletişim numarası oldu.

Geri Dönüşümde Örnek Belediye…

Temiz çevre ve sağlıklı nesiller hedefiyle çalışmalarını sürdüren Sivas Belediyesi, bu anlamda israfın önlenmesi, atık oluşumunun azaltılması ve mevcut atıkların ayrı toplanarak geri dönüşüm sürecine dâhil edilmesi amacıyla kent genelindeki geri dönüşüm konteynerlerinin sayısını artırıyor.

Derme Deresi İlçeye Nefes Oluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in en önemli projelerinden biri olan Derme Deresi Islahı ve Park Projesi’nde birinci etabın sonuna gelindi.

Battalgazi Belediyesi Temizlik Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Depremin izlerini her mahallede silmek adına faaliyetlerine devam eden Battalgazi Belediyesi, Fırat Mahallesi'nde enkaz sonrası temizlik çalışması gerçekleştirdi.

EGO Genel Müdürlüğü 81 Yaşında

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü 81. yaşını kutluyor.

Battalgazi Belediyesi Ekiplerinden Yenice Mahallesi’nde Alt Yapı Ve Stabilize Çalışması

Ulaşımda sorunsuz bir kış geçirmek adına çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım yaparım yaparken stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Ekipleri Alacakapı Mahallesi’nde Yol Çalışması Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Alacakapı Mahallesi’nde stabilize yol çalışması yapıldı.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüsleri Kış Şartlarına Hazırladı

EGO Genel Müdürlüğü 1 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlayacak olan kış lastiği uygulaması nedeniyle Başkent genelinde hizmet veren bin 850 otobüsün lastiklerini kış lastikleri ile değiştirdi.

Ankara Kalesi 3. Etap Çalışmaları Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentin tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor.

İzmir’in 66 taşıt ve yaya köprüsü yenilendi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 4 buçuk yılı aşkın sürede doğal afetlere dirençli bir kent yaratmak ve kesintisiz ulaşımı sağlamak için 700 milyon TL’lik yatırıma imza attı.

Büyükşehir, 25 Milyon Tl’lik 250 Bin Metrekare Kilit Beton Parke Taşı Üretti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 10 ayda Tomarza Gülveren Şantiyesi’nde ilçe belediyelerine kırsal mahallelerinin ihtiyacı olan 25 milyon TL maliyetle ürettiği 250 bin metrekare kilit beton parke taşının teslimatını yaptı.

Toplam 2194 haber.