Yerel

Yerel Haberleri

Bir Ayda Ortalama 28 Bin İhtiyaç Sahibi Faydalanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmete açılan ve rahmetli iş insanı Vahap Küçük’ün isminin verildiği Hayır Çarşısı’nda her ay yaklaşık 28 bin ihtiyaç sahibine ulaşılıyor.

Gaziantep Büyükşehir, Final Sınavlarında Öğrencilere Yemek İkramı Yapıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) öğrencilerine vize sınav döneminde yaptığı yemekle çorba ikramını yoğun talep ve memnuniyet üzerine final sınavları döneminde de sürdürüyor.

Battalgazi'deki Tekstilkent Projesinde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü, ilçeye katma değer sağlayarak istihdamı artıracak Tekstilkent Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2022 Yılında Nikah Sarayından Yoğun Mesa

2022 Yılında 3 Bin 200 Çift Evlendi

‘1 Ekmek 1 Çorba’ 1 Milyonu Aşkın Vatandaşa Ulaştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılından bu yana sürdürülen ‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesinde, 1 milyonun üzerinde çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

Ulus’ta Dönüşüm Sürüyor: 60 Yıllık Tarihi Anafartalar Çarşısı Yenileniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent tarihinin önemli miraslarından biri olan Ulus Anafartalar Çarşısı’nda başlattığı yenileme, tadilat ve dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Gaziray 5 Şubat’a Kadar Ücretsiz!

Alınan Kararla 31 Aralık’a Kadar Olan Süre Uzatıldı

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı Hizmete Açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 940 araç kapasiteli Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı 3 Ocak Salı günü hizmete sunuluyor.

Emniyet ve Büyükşehir İzmir trafiği için güçlerini birleştirdi Güvenli ve akıcı trafik için İzmir’e EDS geliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğinin daha güvenli ve daha hızlı seyretmesi için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile güç birliği yaparak Elektronik Denetleme Sistemi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Büyükşehir Aşhanesi’nden 4 Milyon Paket Yemek Çıktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Mersin merkez ve Tarsus’ta hizmet veren Aşhanelerde pişen 4 milyon paketi aşan yemek, vatandaşların sofralarına ulaştı.

Halk Kart Sahiplerine Yeni Yılda Müjde

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin dar gelirli vatandaşlara yönelik en önemli hizmetlerinden biri olan Halk Kart’ın tutarları artırıldı. 2023 yılı ile birlikte adeta müjde gibi gelen tutar artırımı, vatandaşların içini rahatlattı.

Öğrenci Abonman Uygulamasında Yeni Dönem

Ankara Büyükşehir Belediyesinin öğrenci dostu uygulamalarından biri olan toplu taşımada öğrenci abonmanı işlemleri artık https://www.ankarakart.com.tr/ internet sitesi üzerinden ve EGO Cep’te uygulamasından online olarak yapılabilecek.

Oğuzeli Biyogaz Tesisi Karbon Finansmanından Yararlanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Oğuzeli Biyogaz Tesisi’nde sağlanan sera gazı emisyon azaltımının Global Carbon Council (GCC) sertifikalandırılması süreci başladı.

Atmalılar Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı

Malatya'da faaliyet gösteren Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 13. Genel Kurulunda Mehmet Ali Başıböyük yeniden başkanlığa seçildi.

Estram 18 Yılda 600 Milyonu Aşkın Yolcu Taşıdı

Her gün taşıdığı binlerce yolcu ile Eskişehir’de toplu taşımanın kalbi olan ESTRAM, işletime başladığı 24 Aralık 2004’ten bugüne kadar 600 milyonu aşkın yolcu taşıyarak 18’inci yılında yeni bir rekora koştu.

Battalgazi'de Çarşıbaşı Rekreasyon Proje'sinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi'de dev bir proje daha hayata geçiriliyor.

Hedef: Daha Modern Bir Ankara İtfaiyesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kaynaklarını Başkentlilerin acil çözüm bekleyen sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıyor.

Türk- Kore Dostluk Parkı Hazırlıkları Devam Ediyor

Türk-Kore Kültür İletişim Derneği Başkanı Yong Durk Park ve Güney Koreli Seramik Sanatçısı Prof. Kim Yong-Moon, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehri olan Güney Kore Paju şehri ile birlikte yapacağı tematik park için Başkan Büyükerşen’e teknik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Battalgazi’deki Derme Deresi Rekreasyon Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in vizyon projelerinden bir tanesi olan ve ilçenin estetiğine estetik güzelliğine ise güzellik katacak Derme Deresi Rekreasyon Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Toplam 2194 haber.