Spor

Spor Haberleri

Budapeşte Şampiyonları Battalgazi’deki Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediyesi tarafından “Şampiyonlar Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya ile dönen milli güreşçi Kerem Kamal ve Buse Tosun Çavuşoğlu, spor hayatlarında başarıya giden yolu Battalgazi’deki gençlerle paylaştı.

Dursun Cumalİ Sucu TFF Merkez Hakem Kurulu Üyeliği'ne Seçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda Merkez Hakem Kurulu'nun başkan ve üyelerini belirledi. Malatyalı Dursun Cumali Sucu Merkez Hakem Kurulu Üyeliği'ne Seçildi.

MSK Kadın Basketbol Ekibi Play-Off’ta İlk Galibiyetini Aldı

MSK Kadın Basketbol Ekibi, play-off çeyrek final karşılaşmaları kapsamında evinde konuk ettiği Fenerbahçe Gelişim Kadın Basketbol Takımı’nı 80-63 yenerek ilk galibiyetini aldı.

Masa Tenisi Günü Battalgazi’de Özel Turnuva İle Kutlandı

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilan edilen “6 Nisan Dünya Herkes İçin Masa Tenisi Günü”, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir turnuvayla kutlandı.

Arguvan Belediyespor'da Hedef Play-Off

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 1.Grup 17.hafta karşılaşmasında Arguvan Stadında Besni Akınspor ile oynan maç 3-0'lik galibiyetle sona erdi.

Başkan Akif Manaf Yoga Olimpiyat Oyunlarını Anlattı

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkan Akif Manaf Yoga Olimpiyat Oyunlarını Anlattı

Başlama Atışını Vali Baruş Ve Başkan Gürkan Yaptı

25-27 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri çevre ilerden gelen 50 tenisçinin katılımı ile start aldı.

Sadık Çiftpınar Süresiz Kadro Dışı

ÖK Yeni Malatyaspor'lu Futbolcu Sadık Çiftpınar, Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı

Yeşilyurt Belediyespor Beşiktaş'lı Yusuf Tokaç'a Emanet

Son haftalarda ki puan kayıplarının ardından yönetimsel ve teknik heyet anlamında değişikliğe giden Yeşilyurt Belediyespor'da Teknik Direktörlük görevine en son Nevşehir Belediyespor'u çalıştıran Beşiktaş'ın eski futbolcularından Yusuf Tokaç getirildi.

Adil Gevrek: Bu lig, bu şekilde tescil edilemez

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, düzenlediği basın toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 13 hakeme el çektirmesi kararını eleştirdi ve "Sıkıntı, şaibe mi var? Eğer böyle bir şey varsa; bu lig, bu şekilde tescil edilemez" dedi.

1907 Fenerbahçe Derneği’den Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı’na Destek

1907 Fenerbahçe Derneği, Fenerbahçe için başarılı, yenilikçi ve sürdürülebilir projelere imza atmaya devam ediyor.

Turkcell Kros Süper Ligi 1. Kademe Yarışları Malatya’da Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen TurkcellKulüpler Kros Süper Ligi 1. Kademe yarışmaları Malatya’da tek gün yapılarak tamamlandı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Cihat Arslan ile anlaştı

Yeni Malatyaspor Kulübü, teknik direktör Cihat Arslan ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Voleybol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları Haftayı Galibiyetle Kapattı

Türkiye Voleybol FederasyonuAlpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sahasında, Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ise deplasmanda oynadığı maçlardan galibiyetle ayrıldılar.

Şampiyon Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Büyükşehir Belediyesi birimlerinin katıldığı Arslantepe Futsal Turnuvası’nda Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü takımı MASKİ Genel Müdürlüğü takımını finalde6-5 mağlup ederek şampiyon oldu.

Büyükkılıç Kayseri’mize Her Şeyin En Güzeli Yakışır

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yukatel Kayserispor-Giresunspor karşılaşmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile birlikte tribünden izledi.

Büyükşehir Msk Kadın Voleybol Takımı Vakıfbank’ı 3-0 Yendi

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi 17’nci hafta mücadeleleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Voleybol Takımı ile Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı karşılaştı.

İzcilik Kulübü Öğrencileri Başkan Güder’i Ziyaret Etti

Malatya Öncü Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü öğrencileri, Türkiye’de her yıl 15 Şubat’ta kutlanan İzcilik Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Cevat Çobanlı Ortaokulu Spor Kulübü Tekvando branşında Malatya’nın yıldızı

7-13 Şubat 2022 tarihlerinde Antalya’da yapılan 9. Turkısh OPEN Uluslararası Tekvando turnuvasında Cevat Çobanlı Ortaokulu Spor kulübünden Malatyalı Hasan Ayaz 48 kiloda Rakiplerini yenerek 2. Oldu.

Toplam 316 haber.