Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Malatyalıların Teveccühü Prof. Dr. Gezer’e Her Geçen Gün Artıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, esnaf gezilerine devam ediyor.

Göçmez İktidar Olduğumuzda Bu Salonlara Sığmayacağız

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile birlikte İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda ve kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Gürkan: 5 Yıldızlı Bir Polis Evi’ni Malatya’ya Kazandırdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile birlikte Orduzu Pınarbaşı bölgesinde yapımı devam eden Polis Evi inşat alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Taşkın: Esnafımız Yılbaşından İtibaren İşyerlerine Taşınmaya Başlayacak

İnönü caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, geçici konteynerlerde faaliyet gösteren esnafların yılbaşından itibaren peyderpey kalıcı işyerlerine taşınmaya başlayacağını ifade etti.

Başkan Adayı Murat Aslan Kadınlar Bir Gün Değil Her Gün Baş Tacı Yapılmalı

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinliklere katıldı.

İyi Partili Göçmez Esnaf İçin Mücbir Sebep Uzatılmazsa Hayat Daha Da Zorlaşır

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek mühendis Ali Helvacı ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren ve beraberindeki heyet Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Sami Er: İşimiz Gücümüz Malatya Olacak

Türk Telekom yetkililerini ağırlayan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, geçmişte edindikleri bilgi ve birikim sayesinde iletişim ağlarının her alanda geniş olduğunu belirterek, “İşimiz gücümüz Malatya olacak” dedi.

Ağbaba: Malatya’da Sosyal Belediyeciliği Oluşturacağız

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

6 Şubat’taki Gibiyiz Diyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya şu anda enkaz halinde. İnsanlara nasıl olduklarını sorduğumuzda, ‘6 Şubat’taki gibiyiz’ diyorlar

Kent Merkezini Yeniden Canlandırmak İçin Çalışıyoruz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi’nde çarşı esnafı ile bir araya geldi.

Büyükkılıç: Kayseri, Hem Kendini Kuran Şehir Hem De Zenginlikler Şehridir

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi tarafından gerçekleşen ‘Kendini Kuran Şehir: Kayseri’ Paneli’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Kayseri, hem kendini kuran şehir hem de zenginlikler şehridir” dedi.

Geçit Bu Şehirde Bir Daha Tabutlar Çıkmasına Müsaade Etmeyeceğiz

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Koyunoğlu Mahalle Sakinleriyle Buluştu.

Aktörler Değişiyor Malatya’nın Kaderi Değişmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Koyunoğlu Mahallesi’nde kurulan Pazar yerini ziyaret etti.

Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez Siyasetin Belediyeciliği Olmaz

2024 Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı Yeşilyurt ilçesine bağlı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek İYİ Belediyecilik politikalarını ve yeniden dönüşüm projelerini değerlendirdiler

Hangi Rantçı Siyasetçilerin Binaları Korunmuş

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı en sıkıntılı döneminde yalnız bırakanların, tek başına yarı yolda koyanların, Milli Görüş gömleğini çıkardığını ilan edenlerin bugün bir, başkasına söz söyleme hakkı yoktur. O kadar.”

Ağbaba: Kimse İşten Çıkarılmayacak, Çalışanların Haklarını Savunacağız

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’nın bir değişime ihtiyacının olduğunu ifade ederek, “Ben, Malatya’yı ayağa kaldırırım.

Bağımsız Başkan Adayı Gezer Arapgir İlçesini Ziyaret Etti

Seçim gezileri kapsamında Malatya'nın Arapgir ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Malatya'nın yeni bir kurucu iradeye, yeni bir programa ve yeni bir kadroya ihtiyacı var” dedi.

Yaralar Sarılıyor Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın net konuştu' Yeni Çarşı Kısa Sürede Tamamlanacak'

Belediye Başkanı Kızıldaş: Kadın Eli Değen Yerde Güzellik Olur

Arguvan Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir konser düzenledi. Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın da katıldığı Turnam İlgezdi Kültür Kompleksindeki konsere, Arguvanlı kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Toplam 3448 haber.