Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Murat Aslan Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, esnaf ve iş verenler için nücbir sebep hali en az 5 yıl uzatılmalı, yerinde dönüşüm projelerinde ise KDV oranı , vergi ve harç giderleri alınmamalıdır.

Bilgin, Tıp Fakültesi Öğrencileri İle Doğa Yürüyüşüne Katıldı…

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Üniversitesi Spor Tırmanışı Doğa Sporları ve Arama Kurtarma topluluğu (CÜSDAT) ile Sivas Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Kulübü (SİVDAK) tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi.

Tütüncü, Antalya Hal Esnafıyla Sahur Yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk sahurunu Antalya hal esnafı ile yaptı.

Seçer: Halkın Desteğiyle Büyükşehir’i Açık Ara Farkla Kazanacağız

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Şırnak Uludereliler Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Güngör Gençlik Ve Spor Bakanı Bak’ı Ağırladı

Gençlik merkezinin açılışına katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere şehre gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı misafir eden Başkan Güngör, “Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize kazandırılacak stadyum ve olimpik yüzme havuzu projelerine ilişkin istişarelerde bulunduk.

Başkan Fatma Şahin: Bu Memlekette Kimse Evsiz Kalmayacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir Konut Temel Atma Töreni’nde yaptığı konuşmada memlekette kimsenin evsiz kalmayacağını belirterek, “Hiç kimse kira fiyatları yüksek oldu diye şikayet etmeyecek.

Ali Babacan: Gemi Gemi Canlı Hayvan İthal Eder Hale Geldik

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 10 Mart Pazar günü Tokat’ta bir basın toplantısı düzenledi.

İyi Parti Adayı Ali Helvacı Partiler Üstü Adayım

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ziyaret gezileri kapsamında Dilek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

YRP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Çakmak' Sorunları Çözmeye Geliyoruz'

Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakmak' Hizmetlerimizle Doğanşehir Eskisinden Daha Güzel Olacak' dedi.

Gürkan' Gençlik Kampımız Türkiye'deki En Donanımlı Parklardan Biridir'

Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan' Gençlik Kampımız Türkiye'deki En Donanımlı Parklardan Biridir'

Prof. Dr. Geçit' Yeşilyurt'ta Yolun Altı İle Üstünü Eşitleyeceğiz'

Rezerv alanını kim yapıyor? Emlak Konut yapıyor. Kimsenin bir metre kare yeri kaybolmayacak. Şehir Cafana'ya kadar gitmişken yolun altının gelişmemesi büyük bir talihsizlik.

Vatandaşa Bilgi Veremiyorlar, Hizmeti Nasıl Verecekler?

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım'dan Tepki' Malatyalıların Yaşamını İlgilendiren Bilgiler Devlet Sırrı Gibi Saklanıyor'

Prof. Dr. Gezer: Refah Kent Malatya’ Projesi İle Malatya Ekonomisi Ayağa Kalacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın refahını yükseltecek ve ekonomisini ayağa kaldıracak ‘Refah kent Malatya’ projesinin detaylarını paylaştı.

Malatyalıların Teveccühü Prof. Dr. Gezer’e Her Geçen Gün Artıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, esnaf gezilerine devam ediyor.

Göçmez İktidar Olduğumuzda Bu Salonlara Sığmayacağız

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ile birlikte İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Malatya İl Başkan Yardımcısı Gülten Turfanda ve kadın kolları teşkilatınca düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşmasına katıldı.

Gürkan: 5 Yıldızlı Bir Polis Evi’ni Malatya’ya Kazandırdık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ile birlikte Orduzu Pınarbaşı bölgesinde yapımı devam eden Polis Evi inşat alanında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Taşkın: Esnafımız Yılbaşından İtibaren İşyerlerine Taşınmaya Başlayacak

İnönü caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, geçici konteynerlerde faaliyet gösteren esnafların yılbaşından itibaren peyderpey kalıcı işyerlerine taşınmaya başlayacağını ifade etti.

Başkan Adayı Murat Aslan Kadınlar Bir Gün Değil Her Gün Baş Tacı Yapılmalı

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinliklere katıldı.

İyi Partili Göçmez Esnaf İçin Mücbir Sebep Uzatılmazsa Hayat Daha Da Zorlaşır

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek mühendis Ali Helvacı ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren ve beraberindeki heyet Malatya Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Toplam 3442 haber.