Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Yine Bir İlk: Mansur Yavaş “Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi”Ni İmzaladı

Göreve geldikten sonra tüm Türkiye’ye örnek olan hesap verilebilirlik ve şeffaf belediyecilik uygulamalarına imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin “Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi”ni imzaladı.

Yeşilay’dan Başkan Güngör’e Ziyaret

Yeşilay Genel Sekreteri Ülkenur Böke ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Güngör, “Yeşilay Haftası’nın sağlıklı yaşam için önemli bir farkındalık oluşturmasını temenni ediyorum.

Kendi Çürük Binalarını Rezerv Alanın Dışına Çıkartıyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberindeki partililerle birlikte Akçadağ ilçesinin Ilıcak Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seçer, Tarsus’ta ‘Duatepe Halk Buluşması’na Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus İlçesi’nde gerçekleştirilen ‘Duatepe Halk Buluşması’na katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tomarzalılar, Toplu Açılış Töreninde Başkan Büyükkılıç’ı Bağrına Bastı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde toplu açılış töreni ve Tomarza Yüzüncü Yıl Cumhuriyet Meydanı’nın resmi açılış törenine katıldı.

AK Parti Adaylarından STK Ziyaretleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Malatya’daki Bingöllüler ve Parçikanlılar Derneklerini ziyaret etti.

Ağbaba: Malatya’nın Depremde Yaşadığı Yıkımı Ben Anlattım

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, ciddi projelerle göreve talip olduklarını ifade ederek, kenti bütün dinamikleriyle yönetip, ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Kızıldaş, Seçim Çalışmalarını Kırsal Mahallelerde Sürdürdü

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, yerel seçimlere bir aydan daha az bir süre kala, çalışmalarını, Çiftlik, Asar, Tarlacık, Yukarı Sülmenli, Aşağı Sülmenli, Bahçelievler, Gökağaç, Alhasuşağı, Göçeruşağı, Kömürlük, Güngören ve Kuruttaş mahallelerini ziyaret ederek sürdürdü.

Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek Ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında Malatya’ya gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da parti olarak destekleyecekleri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in seçim ofisini ziyaret etti.

Gezer’den Doğanyol Ve Pütürge İlçelerine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Pütürge ve Doğanyol ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkı ile buluştu.

Prof. Dr: Gezer: Sözümüz Söz! Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Teknokent Konteyner Kenti ziyaret ederek burada barınan depremzede ailelerle görüştü.

Geçit Yeşilyurt’umuzu Yeniden İhya Ve İnşa Edeceğiz

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Gedik Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

DEVA Partisinden Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer'e Destek Açıklaması

DEVA Partisi Malatya İl Başkan Sinan Akıncı yayınladığı basın açıklamasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr: Gezer'e destek vereceklerini belirterek ilçe adaylarını da tanıttı.

Prof. Dr: Gezer: Malatya’yı 5 Yıl İçinde En Fazla Gelişen Bir Şehir Haline Getireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsıza Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Teknokent Konteyner Kenti ziyaret ederek burada barınan depremzede ailelerle görüştü. Konteynerde yaşam zorluklarına değinen Gezer, göreve geldiklerinde biran önce konut seferberliği başlatarak herkesin kalıcı konutlarına erişmesi adına çalışacaklarını söyledi.

Malatya’da Durum Bu Kadar Vahim Halde

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Ahlak yoksa yerle bir olan şehirler vardır. Malatya’da son 20 yılda binaların denetimi ve imar planları rant odaklı yapılmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök’ün Yeşilay Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Yeşilay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Berber Ve Kuaförler İle Buluşan Başkan Büyükkılıç: Biz Biriz, Beraberiz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Berberler ve Kuaförler Odası Buluşması’na katılarak, berber esnafı ile bir araya geldi.

Büyükerşen’e Hayat Boyu Mükemmeliyet Ödülü

İstanbul’da düzenlenen 6. Vefa Ödülleri kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e “Hayat Boyu Mükemmeliyet Ödülü” verildi.

Bakan Göktaş’tan Başkan Sekmen’e Sosyal Projeler Teşekkürü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Toplam 3389 haber.