Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bilgin TOBB Sivas Genç Girişimciler Kurulu’na Konuk Oldu…

Seçim çalışmaları kapsamında sektör buluşmalarına devam eden Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

Gezer: Her Alanda Bir Kalkınma Seferberliği Başlatacağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında ilk işlerinden birisinin de kent ekonomisini harekete geçirmek olduğunu ifade ederek, “Bu şehirde her alanda bir kalkınma seferberliği başlatacağız” dedi.

Başkan Sekmen’e Pasinler’de Sevgi Seli

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pasinler’de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı.

Bütün İzmir’i Bekliyorum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve başladığında yüzde 12 seviyesinde olan, 287 milyon euroluk yatırımla tamamlanan Narlıdere Metrosu’nda yarın yapılacak açılış öncesi son hazırlıkları inceledi.

Başkonsolos Pinter’den Büyükerşen’e Ziyaret

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Dr. Attila Pinter ve Başkonsolosluk Ticaret Ataşesi Miklos Bujaky, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Kahveci TOKİ Kuralarında Çıkan İsmin Şahsımla Herhangi Bir İlgisi Yoktur

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci'den, Hakkında Çıkan TOKİ Kuralarında Kendisine Ev Çıktığı Yönündeki İddialara Yanıt gecikmedi.

Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer Esnafları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Kale ilçesini ziyaret ederek burada esnafları tek tek dolaşarak hem projelerini anlattı hem de yaklaşan yerel seçimlerde destek istedi.

Aydıncık Halkına Memnuniyetle Hizmet Ediyoruz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir tarafından düzenlenen ‘Veli Buluşması Etkinliği’ne katılım sağlayarak Aydıncık Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin aileleriyle bir araya geldi.

Bayram Taşkın: Tek Bir Vatandaşımızı Mağdur Etmeyeceğiz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, “6 Şubat’ın izlerini silmeye kararlıyız, tek bir vatandaşımızı mağdur etmeden birlik beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağız” dedi.

İzmir Sosyal Girişimcilik Programı devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen “İzmir’in Sosyal Girişimcilik Ekosisteminin Güçlendirilmesi Alanında Düzenlenen İş Birliği Protokolü" 4 yıl süre ile uzatıldı.

Sami Er Salköprü Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Sami Er ve Prof. Dr. İlhan Geçit, Rezerv Alanı İlan Edilen Mahallelerde Halkın Merak Ettiği Soruları Yanıtladı

Meral Akşener İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Meral Akşener İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Başkan Güngör; Kalıcı Konutların Teslimi Peyderpey Devam Edecek

Vali Mükerrem Ünlüer ile Ferhuş Mahallesi TOKİ Konutları’nı ziyaret ederek kalıcı konutlarına kavuşan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz kura çekimiyle kalıcı konutlarına kavuşan hemşehrilerimize hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hemşehrilerimizin kalıcı konutlarına kavuşması bizleri de son derece mutlu ediyor” dedi.

Tekrar Çağrıda Bulunuyoruz; Yüreğiniz Yetiyorsa Kura Listesini Açıklayınız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Depremin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen bir konteyner bile alamamış olan binlerce esnaf 31 Mart'ta sandıkta gereğini yapacaktır.

Malatya’yı Çantada Keklik Olarak Gördükleri İçin Hizmet Getirmiyorlar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın iktidar tarafından çantada keklik olarak görüldüğü için ihmal edildiğine dikkat çekerek, “Malatya'ya bakılmıyor, en az hizmet alan yerlerden birisi” dedi.

Hazine Ve Maliye Bakanı Şimşek’ten Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Hazine Ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Çocuklar İstedi, Başkan Bilgin Yaptı…

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz ay ziyaret ettiği Öğretmenler İlkokulu'nda kendisinden istenen kütüphane talebini yerine getirdi.

AK Partili Taşkın’dan konteyner kent ziyareti

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, 31 Mart seçimleri sonrasında da halkla iç içe olmayı sürdürerek, devlet millet el ele Battalgazi’yi ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Serik’te mitin gibi SKM açılışı

Serik Seçim Koordinasyon Merkezi’nin coşkulu açılışına konuşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Antalya’da 5 yıl boyunca çivilerin çakılmadığı dönemi kapatıyoruz.

Toplam 3389 haber.