Magazin

Magazin Haberleri

Ajda Pekkan Dudaktan öpme diye birşey yok! Tamamen asılsız haber!

Süperstar Ajda Pekkan Bodrum da Günay Restaurant'ta aynı sahneyi paylaştığı şarkıcı Cenk Eren ile öpüştükleri iddialarıyla ilgili olarak Magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert'e konuştu.

Özgür Kadının Platformu

Son dönemde Youtube yayınları dikkat çekerek ilgi odağı olurken, Film Genetik'in yapımcılığını üstlendiği başarılı sunucular Sedef Yağcı ve Alev Lina Aras’ın birlikte ekranda olduğu “Çingene Çadırı” isimli program farklılığını ortaya koyuyor.

Ebru Keskin’den Son bir Mesaj

Ebru Keskin’in Rapçi Şehinşah'la beraber gecen aylarda yaptığı son bir “Taktik” Single çalışmasının ardından son bir mesaj daha.

Ev Partisini Klip Yaptı

İzmirli güzel şarkıcı Aden Duygu Sayan, TRT ve Devlet Opera Balesi Çocuk -Gençlik Korolarına devam ettikten sonra, Dokuz Eylül Üniversitesinden Müzik öğretmenliği bölümünü bitirerek akademik anlamda başarı yolunda taçlandı.

10.Mood Ödüllerinde Yıldızlar Geçidi

Burak Akan tarafından bu yıl 10.kez gerçekleşen Mood Ödülleri görkemli bir törenle gerçekleşti.

Ünlü sanatçı Muğla'da coşturdu

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde 28'incisi gerçekleştirilen Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri festivali çerçevesinde düzenlenen konserde sevilen sanatçı Nadide Sultan sahne aldı.

Sosyetenin Estetik Koçu Zeynep Kaya Uyardı

Kurmuş olduğu "Zeyneplestetik " sağlık acentesi ile 2021 ve 2022 yılını kapsayan araştırma sonucu Türkiye ve yurtdışındaki hastaların en çok tercih ettiği ilk üç sağlık acentesinden birisi olma başarısını gösteren Zeynep Kaya, bu kez uyardı.

Mesleki Ödüllerin Hepsini Aldı

Cemiyet hayatının ünlü ismi mimar Merve Mermer, yaptığı projelerle adından övgüyle bahsettirmenin semeresini topluyor.

Video Çekmeye Amerikaya Gitti

Ünlü radyocu ve TV ekranlarının sevilen sunucusu Eftalya Nur Öktem, Alem FM, Kral FM, Kral Pop. Radyo D gibi radyolardan sonra Flash TV, TRT Müzik, Kanal A, Kral TV, Dream Türk TV’ de sunduğu programlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve mesleğinde önemli bir yere geldi.

Dövmesi Olanların Aldatma Potansiyeli Yüksek

Araştırmaya göre dövmesi olan insanların kaçamak ilişkiler yaşama potansiyeli daha yüksek. Dövme yaptıranlar, cinsel enerjilerini tenlerinde dışa vururken, karşı cinste de karşılık bulan bir çekicilik taşıyorlar.

Çanakkale setinden ilk kareler

Yapımcılığını Okan Karacan'ın senaristliğini ve yönetmenliğini İhsan Taş'ın üstlendiği Filme Gel ekibi Çanakkale'de motor dedi.

Gökçe Kırgız'dan Son Şans

Kalbime Gömerim şarkısıyla tanıdığımız ve son dönemde yaşadığı kimlik mücadelesiyle adından sıkça söz ettiren Gökçe Kırgız yaza özel hazırladığı kıpır kıpır şarkısı “Son Şans” ile yeniden sevenleriyle buluşuyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam ekibi Özbekistan’da

Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın proje tasarım ve genel hikayesine imza attığı Bu Cihana Sığmazam dizisi merakla bekleniyor.

Mankenler Bu Kez Ayakkabı Defilesi Yaptılar

Podyumların güzel mankenlerini giydikleri birbirinden güzel ve renkli elbiselerle görmeye alışanlar bu kez birbirinden şık ayakkabılarla izlediler.

Özlem İnali, Almanya'ya Güzellik Dersi Veriyor

Almanya'da hayata geçirdiği "Gizemli Beauty" markasıyla kısa sürede ödül üstüne ödül alan Özlem İnali, güzellik akademisiyle Avrupa'ya güzel olmanın okulunu okutuyor

Ben Bu Cihana Sığmazam Ekibi Sete Çıktı

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken, atv’nin merakla beklenen dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” sete çıktı.

Dereceye Girdi Fuar Yüzü Oldu

Podyumların kraliçesi Dilara Kırmıt, Türkiye’yi temsilen katıldığı Lübnan’da yapılan World Next, Top Model yarışmasında 2. oldu.

Almanya'dan Ödül İçin Geldi

Yaşamını Almanya’da sürdüren güzel oyuncu Ayşenur İnam, bıkmadan ve yorulmadan çıktığı oyuncu olma yolundaki çabaları yüzünü güldürmeye başladı.

Benim Eğlencem Sahne

Stüdyo Trio yapımcılığında söz ve müziği kendisine ait olan “Savura Savura” isimli tekli şarkısıyla güzel yorumcu Nuray müzik severlerle buluştu.

Toplam 200 haber.