Magazin

Magazin Haberleri

Esra Lora’dan Yeni Nesil Akustik: Sonbahar Serinliğim

Müzisyen Esra Lora, akustik kaydı 'Sonbahar Serinliğim'le müzikseverlerle buluştu.

17 Yaşında Yazdığı Şarkıyı Yayınladı

Başak’ın Yalnız Kalbi

‘Bahçede Mış Mış’ı Z Kuşağına Sevdirecekler!

Ulaş Gürdal 6 yıl önce çıkardığı son teklisinin ardından müzikseverleri hem sevince boğacak hem de çok şaşırtacak bir sürprize imza attı.

Gülben Ergen Ve Devrim Ekiz'in Sahne Kardeşliği

“Kader” isimli şarkısıyla müzik dünyasında kulvarında hızlı çıkışını devam ettiren usta müzik adamı Devrim Ekiz, 2023 yılı ile hedeflerini de büyüttü.

332 Plus Farkı: 2022 Yılı Enleri Ödül Töreni

Türkiye 2022’nin En’lerini Seçti!

Çanakkale'de Nadide Sultan rüzgarı esti

Sevilen şarkıcı Nadide Sultan, Çanakakkale Aqua Hall'de verdiği yılbaşı konseriyle hayranlarını coşturdu.Nadide Sultan'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara Çanakkaleli müzikseverler hep bir ağızdan eşlik etti.

Nükhet Duru'dan, Devrim Ekiz'e Prenslik Ünvanı

Müzik piyasasına sunduğu “Kader” isimli teklisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran usta müzisyen Devrim Ekiz, orkestra şefliğini yaptığı Gülben Ergen, Emel Sayın ve Nükhet Duru gibi star isimlerin desteğiyle de yolunda adımlarını her geçen gün hızlandırıyor.

Ayçam'ın Kleopatra İmajı

“Topuklu Sesleri” isimli şarkısıyla müzik dünyasında önemli bir çıkış yakalayan güzel şarkıcı Ayçam, kıvrak zekâsıyla ve imaj çalışmalarıyla bu çıkışını hızlandırıyor.

Hülya Koçyiğit Hakan Meriçliler’i Ağırladı

Hülya Koçyiğit, her Pazar TRT-2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programında bu hafta, oyuncu Hakan Meriçliler’i konuk etti

Gülben Ergen'den, Devrim Ekiz'e Tam Destek

“Kader” isimli tekli şarkısını müzikseverlere sunan usta müzik adamı Devrim Ekiz, emin adımlarla yolunda ilerliyor.

Zorlukla 100leşme

Yapımcılığını M Yapım adına ünlü yapımcı Murat Yontan’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda televizyon ve sinema dünyasının usta ismi Kartal Çıdamlı’nın oturduğu “100leşme” isimli dizi filmin ilk 5 bölümü çekildi.

Müzik Dünyasına Kraliçe Geliyor

“Kraliçe” isimli şarkısıyla önümüzdeki günlerde müzik dünyasına merhaba diyecek olan Dilşah Gülşah Çelik, azimli, hırslı, aklına koyduğunu her daim başaran, disiplinli, çalışkan, tuttuğunu koparan yapısıyla da şarkısının adı gibi kraliçeliğini tasdik ettirecek.

Ayşe Dinçer yeni şarkısıyla hayranlarını şaşırttı!

Ankara oyun havaları tarzındaki şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran Ankaralı Ayşe Dinçer, Sait Ağdaş’ın yapımcılığını üstlendiği “Türkü House-1” albümünde “Karadır Kaşların” isimli şarkıyı house tarzında seslendirdi.

Gökçe Kırgız Aşkın İçimde Bir Yara İle Geldi

15 yıl önce internette yayılan "Kalbime Gömerim" şarkısıyla tanınan ve son dönemde verdiği kimlik mücadelesiyle gündeme gelen Gökçe Kırgız yepyeni şarkısı "Aşkın İçimde Bir Yara" yı dinleyicileriyle buluşturdu.

Ünlü Oyuncunun Modellik Deneyimi

Televizyon ekranlarının ve beyaz perdenin sevilen birçok karakterine başarıyla hayat veren usta oyuncu Erol Yavan, bu kez modellik yaptı.

64 yaşındaki Halis Ağca’yı dolandıran karı kocanın foyasını Esra Erol ortaya çıkardı.

Sivas Suşehri Cumhuriyet Başsavcılığı Esra Erol’un yayınını ihbar kabul etti. Y.T ve eşi E.T tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Begüm Polat'ın 2023 Aşk Hedefi

Ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Begüm Polat, 2023 hedeflerini masaya yatırıp belirlemeye başladı.

Kamera Önünde Hipotermi Şoku: Yoksun

Sözü ve müziği kendisine ait olan Yoksun isimli şarkısının klibinde zor anlar yaşayan Ebru Keskin, kamera önünde hipotermi şokuna uğradı. Çekimlere kısa bir mola verildi.

Dilara Kırmıt Milan Fashion Week'te

Podyumda elde ettiği başarılarla aranan yüz ve mankenler arasına giren Miss World Next Top Model 2022 güzeli Dilara Kırmıt, hayali olan Milan Fashion Week’te mesleğinin en iyileriyle birlikte olmaya hazırlanıyor.

Toplam 200 haber.