Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Sanat Eseri Kayısılı Pastalar Ödüllendirildi

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kadınlar Yarışıyor’ Projesi kapsamında düzenlenen ‘Kayısılı Pastam’ Yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Keyfini Doyasıya Yaşıyor

Yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmayan Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen sinema etkinliğiyle ilçedeki öğrenciler ödüllendirilirken, “Tay” Filmini aileleriyle birlikte izleyen öğrenciler heyecanlı ve keyifli anlar yaşıyor.

Diriliş Şairi Sezai Karakoç, Battalgazi'de Anıldı

Battalgazi Belediyesi, 22 Ocak 1933'de dünyaya gelen ve 16 Kasım 2021 tarihinde aramızdan ayrılan Diriliş Nesli'nin öncüsü, Türk edebiyatının önemli yazarlarından şair ve mütefekkir Sezai Karakoç'u, doğum gününde düzenlenen söyleşi ve şiir dinletisiyle andı.

7. Dünya Yoga Şampiyonasi’nda Türk Sporcular Tarih Yazdi

International Yoga Federation-IYF (Uluslararası Yoga Federasyonu) tarafından organize edilen 7. Dünya Yoga Şampiyonası çok büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Büyükşehir Hayvanat Bahçesi’ne 1 Yılda Toplam 375 Bin Ziyaretçi

153 türde yaklaşık bin 600 hayvana ev sahipliği yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, yaz kış vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, 2022 yılında toplam 375 bin ziyaretçi ağırladı.

Battalgazi'nin Mucit Çocuklarına Özel Etkinlik

Başkan Yardımcısı Sarıgül: 'Her Koşulda Çocuklarımızın Yanındayız'

Battalgazi Belediyesi'nden Bestekar Ateş'e Sürpriz Kutlama

Battalgazi'ye konser programı için gelen Türk müziğinin yaşayan büyük üstatlarından Âmir Ateş'e Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in talimatlarıyla 'Göz Göze Diz Dize 40.Yıl' projesi kapsamında sürpriz evlilik yıldönümü kutlaması yapıldı.

Engelsiz Yaşam Parkı’nda Her Birey İçin Etkinlik Var

Engelsiz Yaşam Parkı’nda Annelere Makrome Eğitimi Veriliyor Engelsiz Yaşam Parkı’na Gelen Herkes Mutlu Ayrılıyor

Amir Ateş Besteleri Konseri Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Musiki Cemiyeti tarafından büyük bestakâr Amir Ateş’in teşrifleri ile, Şef Zeki Giray Yönetiminde “Amir Ateş Besteleri Konseri” düzenlendi.

İnsanlığa İlk Defa Bu Denli Kapsamlı Sunulan Kitap

Beden, zihin ve ruhun mükemmel uyumunu kazanmak isteyen herkes için! Kitapları 73 dile çevrilen, Nobel barış ödülü adayı, Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf’ın Yoga serisi kitaplarının ikincisi olan “Bedeni Çalıştırma Sanatı” Kitabı’nın genişletilmiş dördüncü baskısı çıktı.

Kızılay Kültür Sanat Yayınları Birçok Eseri Okurla Buluşturacak

Kızılay, 154 yıllık tarihi birikimini ve birçok önemli yazarın günümüz sorunlarına yaklaşımını içeren Kızılay Kültür Sanat Yayınlarını okurlarıyla buluşturuyor.

ABB Bellek Ankara İle Başkenti Tanıtmaya Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte kent kimliği oluşturulması amacıyla hayata geçirdiği projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Cumhuriyetin 100. Yılında Başarılı Kadınlar Ödüllendirildi

Başarı hikayeleriyle ilham veren kadınların deneyimlerini paylaştığı Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni’nin bu yıl 5.si yapıldı.

Başkan Güngör: Turizm Alanlarımızı Artırıyoruz

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıoğlu Konağı ve Hayrigül 1 – 2 evlerinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları devam ediyor.

Başkan Gürkan Yapımı Tamamlanan Akçadağ Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

Konsept Ve Lokasyon Olarak Güzel Bir Yapı

Arslantepe Höyüğü Karşılama Merkezi Yapım Porjesi Onaylandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yoğun girişimler neticesinde UNESCO Dünya Mirası Listesine alınan Arslantepe Höyüğü’nü ziyaret edecek turistler için hemen her şeyin düşünüldüğü modern bir Karşılama Merkezi yapılıyor.

Dur, düşün ve yeniden başlamak için yeni yıl bir fırsat!

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, yeni yılın kişinin kendisi ve hayatı hakkında değerlendirme yapması için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Mehmet Akif Ersoy 86. Ölüm Yıldönümünde Konferans Ve Panel İle Anılacak

İstiklal Marşımızın yazarı, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ölümünün 86’ıncı yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle anılıyor.

Kızılay Dostluk Kısa Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türk Kızılay çatısı altında Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen 5. Uluslararası Kızılay Dostluk Kısa Film Festivali ödülleri sahiplerine takdim edildi.

Toplam 872 haber.