Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Yeşilay Danışmanlık Merkezi Atölye Sergileri Başladı

Tamamı bağımlılık alanında çalışan uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan ekibiyle bağımlı bireylere ve bağımlı bireylerin yakınlarına ücretsiz psikolojik ve sosyal destek hizmeti veren YEDAM’larda, psikososyal destek hizmetlerinin yanı sıra atölye çalışmaları da yürütülüyor.

Dünyanın İlk Ve Tek Gerçek Yoga Dergisinin Yeni Sayısı Çıktı!

2011 yılından bu yana tam 13 yıldır kesintisiz olarak yayınlanan Dünyanın ilk ve tek gerçek Yoga dergisi olan Yoga Academy Journal’ın 45. Sayısı çıktı.

Kurslarımız Kişisel Ve Sosyal Gelişime Katkı Sunuyor

Yeşilyurt Belediyesi Kültür Merkezleri, Vatandaşların Sosyal Hayatına Değer Katıyor

Ankara’da Arguvanlıların Abdal Musa Lokması

Ankara Arguvanlılar Derneği tarafından organize edilen Abdal Musa Lokması, Aşure ve Birlik Cemi 21 Ocak 2024 Pazar günü saat 13:00'da Batıkent Serçeşme Cemevi'nde düzenlendi.

Ay Yapım’ın Yeni Dizisi ‘Gaddar’ İlk Bölümüyle Tam Not Aldı!

Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Gaddar’, dün akşam FOX’ta yayınlanan ilk bölümüyle seyircinin büyük beğenisini kazandı.

Metin Külünk, Afrika için kitap satın aldı ve dağıttı

Yazar Turgut Tunç’un, 30 yıl boyunca bir yardım gönüllüsü olarak gittiği, dünyanın öteki mahallelerinde çektiği fotoğraflardan oluşan sergisinin açılışı, Ak Parti eski milletvekili Metin Külünk tarafından yapıldı.

8. Dünya Yoga Şampiyonası’nda Türk Sporculardan Tarihi Zafer!

International Yoga Federation-IYF (Uluslararası Yoga Federasyonu) tarafından organize edilen 8. Dünya Yoga Şampiyonası çok büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Rumi Dreams, Gazi Şehirlilerden Yoğun İlgi Görüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sanatseverler ile buluşan Refik Anadol’ un “Rumi Dreams” sergisini açıldığı günden itibaren yaklaşık 20 bin kişi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden Malatya'ya Özel 2024 Masa Takvimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'nın değerlerinin yer aldığı, tarihi, kültürü, gelenek ve göreneklerin içeriğinde bulunduğu 2024 yılına özel masa takvimi yapıldı.

Göl Gazinosu, Balmumu Heykel Müzesi olarak hayat bulacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şehrin ve ülkenin kültürel geçmişinde önemli bir yere sahip olan Ada ve Göl gazinolarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

'Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konseri'

'Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konseri' İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Türkiye Kooperatifler Fuarı Kapılarını Gaziantep’te Açtı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarı Gaziantep’te kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Prof. Dr. Orhan Kural Anısına Kısa Film Yarışması

Daha sağlıklı bir toplum ve temiz bir çevre adına uzun yıllar çalışmalar yapan; 2020 yılında kovid salgını sırasında vefat eden Prof. Dr. Orhan Kural anısına Sarıay Derneği tarafından bir kısa film yarışması organize edildi.

Erkin Koray Kütüphanesi Kapılarını Açıyor

Kepez Belediyesi’nin Özgürlük Mahallesi’ndeki Erkin Koray Kütüphanesi 25 Aralık Pazartesi günü 11.00’da kapılarını kitapseverlere açıyor.  

AR-GE genç projecilere kapılarını açtı

Kepez Belediyesi Antalya Bilim Merkezi AR-GE Bölümü, genç zekaları geleceğe hazırlayacak

Antika Pazarı Mersinlilerden Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde ‘Anılarda Emek Var’ sloganıyla kurulan Antika Pazarı antikaseverlerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Berna Türemen Kedi Sanat Evi 1 Yaşında

Türkiye’de alanında bir ilk olan "Berna Türemen Kedi Sanat Evi" açılışının 1. yılını Başkan Büyükerşen’in katıldığı etkinlikle kutladı.

Battalgazi Belediyesi'nden Duygulandıran Program

Battalgazi Belediyesi tarafından İslam coğrafyası ve Filistin'de yaşanan dramın anlatıldığı 'Mazlum Coğrafya ve Filistin' konulu program gerçekleştirildi.

100.Yıl Kent Parkı Bölgeye Nefes Aldıracak

Büyükşehir Belediyesi 100.Yıl Kent Parkı Bölgeye Nefes Aldıracak

Toplam 872 haber.