Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Tarsus’ta 3 Gün Festival Rüzgarı Esti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte, 1. Uluslararası Tarsus Festivali'nin son gününde festival etkinliklerinin olduğu alanları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti.

Bodrum'daki Gizemli Kentin Sırrı Açığa Çıkıyor!

Bodrum’un Mazı bölgesinde, birinci derece arkeolojik sit alanında bulunan Kissebükü Antik Çağ Kenti kazılarının gizemi yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Engelsiz Bir Yüreğin Sevgi Dolu Şiirleri

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Şair Yazar Hüseyin Güler’in yeni çıkan kitabı “Ah İstanbul” için bir program düzenlendi.

Yazar Kapaklıkaya, 7 Kasım’da Battalgazililerle Buluşacak

Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Battalgazi Belediyesi tarafından ailelere rehberlik etmesi amacıyla hayata geçirilen “Aile Akademisi” programları çerçevesinde Battalgazililerle buluşuyor.

Sosyal Medya Yalnızlaştırıyor Mu?

Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın, sosyal medyanın yalnızlaşma üzerindeki etkilerine dikkat çekti.

Şeffaflık Ödülü Yuvasında: ABB Başkanı Mansur Yavaş’a Şeffaflık Ödülü Takdim Edildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından layık görüldüğü Şeffaflık Özel Ödülü’nü teslim aldı.

Kadın Meclisi’ne “En İyi Narkotik Polisi Anne” Projesi Anlatıldı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi kurumlar arası işbirliği ile düzenlemiş olduğu kadın bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Battalgazi Destanı’ndan Çanakkale Destanı’na Yolculuk

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi kültür gezileri kapsamında Çanakkale’ye bir gezi programı düzenledi.

Festivalimizi Sportif Etkinliklerle Daha Hareketli Hale Getirdik

Yeşilyurt Belediyesi ‘Cumhuriyet Kupası’ Spor Ödülleri, Çocuk Kitapları Festivalinde Takdim Edildi

Kızılay’ın Gönüllü Üyelerine Başkan Güder’den Gezi Turu Jesti

Türk Kızılay’ının gönüllü kadın üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı jest ile Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezdi.

Kömürhan Köprüleri

Malatya-Elazığ İl Sınırı üzerinde yer alan Kömürhan köprüsü veya diğer bilinen adıyla İsmet Paşa Köprüsü, Elazığ-Malatya karayolunun 51. kilometresinde, Fırat Nehri üzerinde bulunmaktadır.

Türkiye’nin İlk Keşif Kampüsü Gaziantep’te Açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle bilim merkezlerindeki deney düzenekleri üzerinden eğitim vererek, bunu atölye eğitimiyle harmanlayıp kendine özgü bir eğitim modeli sunan “Fatma Rezzan – Mehmet Ragıp Güzelbey Çocuk Üniversitesi Keşif Kampüsü” yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Eskişehir Hamam Müzesi Kapılarını Açıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Eskişehir’e kazandırdığı çağdaş ve tematik müzelere bir yenisi daha ekleniyor.

Gürkan: Peygamberimize Övgü, Allah’a Yapılan Övgüdür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MABESEM Konferans Salonunda gerçekleştirilen Naat-ı Şerif programına katıldı.

Uluslararası Kuru Tarım Sempozyumu Başlıyor

Eskişehir tarımda uluslararası önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapıyor.

Canton Fuarı’na katılan şirket sayısı 35 bini aştı

Canton Fuarı olarak da bilinen Çin Import-Export (İthalat-İhracat) Fuarı'nın 132’nci dönemi, 15 Ekim Cumartesi günü çevrimiçi açıldı.

Sanata Ve Sanatçıya Yapılan Yatırımın Karşılığı Alınıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Ömer Faruk Ustaoğlu, bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali’nde ‘En İyi Genç Yetenek Ödülü’ne layık görüldü.

Başkan Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek İle Birlikte 5. Kayseri Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ile birlikte kitapseverler ve tüm Kayserililer tarafından büyük bir heyecanla karşılanan 5. Kayseri Kitap Fuarı’nı ziyaret ederek, kitapseverler ile bir araya geldi.

Başkan Çınar, Çocuklarımız Mutlu Oldukça Bizde Mutlu Oluyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezinin Minik Misafirleri İçin Ahşap Boyama Etkinliği Düzenlendi

Toplam 872 haber.