Eğitim

Eğitim Haberleri

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılışı, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Kampüsünde bulunan Turgut Özal Konferans Salonunda yapılan törenle gerçekleştirildi.

Beylikovalı Kadınlara Kadın Sağlığı Eğitimi

2013 yılında başlatılan ve gruplar halinde yüzlerce kadına verilen kadın sağlığı seminerleri, kent merkezi dışında ilçelerde de devam ediyor.

Üniversite Öğrencilerine İtfaiyecilik Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Belediye Hizmetleri konulu ders sırasında itfaiyecilik hakkında bilgiler verildi.

Üniversite Öğrencilerinin Barınma Problemine Çözüm

Mersin Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin hayatlarını kolaylaştıracak hizmetlerini sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde faaliyete giren ‘Özel Mersin Büyükşehir Belediyesi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’ öğrencilerden tam not alıyor.

Malatya Barosu, Çocuk Haklan Günü eğitimi verecek

Malatya Barosu avukatları tarafından 20 Kasım Çocuk Hakları günü çerçevesinde, Malatya'da bulunan 6 okulda 21, 22 ve 23 Kasım tarihlerinde Çocuk Haklan Günü konulu eğitim verilecek.

Şampiyonların Koleji Çamlıca'dan Davet Var

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Malatya'daki merkezi olan Özel Çamlıca Koleji, Bursluluk ve Çamlıcaya Kabul Sınavına tüm öğrencileri davet etti.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Engelli Haklarına Yönelik Eğitimler Devam Ediyor

Engelli vatandaşlarımız için sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin yapıldığı Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

Sıfır Atık Temiz Ve Güzel Bir Dünyanın Anahtarıdır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çevre bilinci oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Şehit Gökhan Ertan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen ‘Sıfır Atık ve Çevre Bilinci Farkındalık Eğitim’ programında öğrencilere sıfır atığın önemini anlattı.

Mesleki Ve Teknik Eğitim Kursları’nda Yeni Dönem Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen Mesleki ve Teknik Eğitim Kursları’nda (BELTEK) yeni eğitim-öğretim dönemi başladı.

İl Milli Eğitim 2023'ün İlk Aylarında Taşınıyor

İl Milli eğitim binasının taşınması gündemini değerlendiren il milli eğitim müdürü Hatice Özdemir, ihaleye çıkıldığına dikkat çekerek '. Tahminim Kasım ayının ilk haftasında ihaleye çıkılacak. Önce kablo fiber sistemin döşenmesi gerekecek. Ona göre düzenlenecek. Muhtemel tahminin Ocak ayından sonra oraya taşınabiliriz.' dedi.

11 Ve 12’inci Sınıf Öğrencilerine Yıllık 1200 Tl Destek Başvurusunun Tarihi Uzatıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında, üniversite sınavına hazırlanan ve Gaziantep sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerine yapacağı yıllık bin 200 lira maddi destek için son başvuru tarihi 31 Ekim’e kadar uzatıldı.

4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılışı Yapıldı

Malatya İl Müftülüğü rehberliğinde hayırsever iş insanı Abdullah Topgül tarafından, merhum babası Murat Topgül adına İlyas Mahallesinde yaptırılan 4-6 yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Hayırsever Süleyman Kılıç Kasso ile Okul Protokolü İmzalandı

Eğitime 0 destek kampanyası kapsamında hayırsever Süleyman Kılıç Kasso tarafından İlimiz Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesinde yaptırılacak olan 16 derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Jandarma'dan Traktör Sürücülerine Reflektör Uyarısı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerinden Traktör sürücülerine hayati uyarı' Haydi Malatya Reflektörünle Yol Ver Hayata'

Türk Eğitim-Sen Öğretmenlerin Taleplerini İletti

Türk Eğitim- Sen Malatya şube Başkanı Fevzi Şahin ve Sendika’ya başlı üye öğretmenler taleplerini iletmek üzere Malatya Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Çoban yetiştiriciliği için kurs

10. Sürü yönetimi elemanı (çobanlık ) kursu açılışı için birlik binasında eğitim programı düzenlendi.

MÜSİAD'dan Meslek Liseli Öğrencilere Avrupa'da Staj İmkanı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Planlama, Eğitim ve Kültür Komisyonu koordinasyonunda düzenlenen Mesleki Eğitim ve İstihdam Çalıştayı, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'nın ev sahipliğinde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Büyükşehir’in 40 Milyon Tl’lik ‘Eğitim’ Desteği İçin Başvuru Şartlarının Detayları Belli Oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ihtiyaç sahibi 10 bin öğrenciye toplam 40 milyon TL’lik eğitim desteği vereceği uygulama, 1 Ekim itibariyle başlarken, üniversite öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi ailelere öğrenim yılına hazırlık desteği başvuru şartlarının detayları belli oldu.

ODTÜ Öğrenci Çalışma İstasyonu Açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli öğrencilerin hayatını kolaylaştıran “öğrenci dostu” uygulamalarına devam ediyor.

Toplam 358 haber.