Çevre

Çevre Haberleri

Mert. İşini Seversen Başarırsın, Biz İşimizi Seviyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Malatya’nın yeşil dokusuna önemli katkı 

Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından 2021 yılı içerisinde 515 bin adet yazlık, 251 bin 500 adet kışlık olmak üzere toplamda 766 bin 500 adet çiçek dikimi gerçekleştirildi.

Değişen Ve Gelişen Battalgazi’deki Kentsel Dönüşüm Konutları Hızla Yükseliyor

Kentsel dönüşüm projesiyle değişen ve gelişen Battalgazi’de dönüşümün sürdüğü Şehit Fevzi Mahallesindeki inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Eski Malatya Yolunda Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya il genelinde kış şartları göz önünde bulundurularak asfalt ve yama çalışmaları devam ediyor.

Hanifi Acar: “Türkiye’nin Tse Belgeli Tek Hayvan Barınağına Sahibiz”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeniköy Geçici Hayvan Bakımevi’nde sokak hayvanlarının kaldığı bir padokta köpeklerin bir birlerine zarar verdiği görüntünün sosyal medyada yer alması üzerine, hayvanseverler dernek temsilcileri, mahalle muhtarı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hanifi Acar, Yeniköy’deki Geçici Hayvan Bakımevi’nde açıklamalarda bulundu.

TSE Tarafından Belgelendirilen İlk Hayvan Barınağı Malatya’da

Malatya Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı,verdiği hizmet kalitesinden ötürü Türkiye’de ilk defa Hayvan Barınaklarına yönelik olarak TSE tarafından verilen Hizmet Yeterlilik Belgesi almaya hak kazandı.

Risk Arz Eden Kerpiç Ev Battalgazi Belediyesi Ekipleri Tarafından Yıkıldı

Tehlike arz ettiğinden dolayı yıkım kararı alınan 2 katlı eski bina Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinesi ile yıkımı gerçekleştirdi. Yıkımın ardından mahalle sakinleri ekiplere teşekkürlerini iletti.

25 Ayrı Noktada Yemleme Çalışmasına Devam Ediyor

Kış şartlarında ve son günlerde yağan yoğun kar yağışının da etkisiyle sokak hayvanları için büyük sorun olan yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması için şehrin belirli noktalarında yemleme yapanMalatya Büyükşehir Belediyesi Sokak hayvanlarını unutmadı.

Arapgir Belediyesi sokak hayvanlarını Unutmadı

Arapgir Belediyesi, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Büyükşehir Belediyesinin Kar Mesaisi Devam Ediyor

Malatya merkez ve 11 ilçede çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde meteorolojik verileri de dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor.

Dünya Mirası Arslantepe Höyüğü’nde Kartpostallık Görüntüler

Malatya’da etkili olan kar yağışının ardından Anadolu’nun en eski şehir devletinin kurulduğu ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Battalgazi’deki Arslantepe Höyüğü’nde kartpostallık görüntüler oluştu.

Battalgazi’de Can Dostlar İçin 19 Yeni Besleme Noktası

Sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için yürüttüğü çalışmalarına hız veren Battalgazi Belediyesi, sokaktaki 'Can Dostlar’ için ilçenin 19 farklı noktasında yeni besleme noktaları oluşturdu.

Kernek Külliyesinde Kurs ve Atölye Çalışmalarını Sürdürüyor

Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kernek Külliyesi’nde yer alan atölye çalışmalarıyla birlikte vatandaşlara hizmet veriyor.

Battalgazi’deki Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

Ulaşım yatırımları ile Battalgazi’nin değişimine ve gelişimine büyük katkı sağlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yapımı devam eden Fırıncı mahallesinde 4.5 kilometre ve Çolakoğlu mahallesinde 5 kilometrelik sathi kaplama öncesi stabilize temel serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Hem Fidan Alımına Gelen Vatandaşlar Hem De Esnaflar İçin Güzel Bir Mekân Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte yapımı tamamlanan Fidancılar ve Peyzajcılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu.

Maski, Gece Dinliyor, Gündüz Çözüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kayıp ve kaçak suların sisteme kazandırılması için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Ukome Kararı İle Bazı Cadde Ve Bulvarlarda Hız Sınırı Değişikliğine Gidildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı bir kararla şehir içi bazı yollarda hız limitleri yeniden belirlendi.

Maski’den, Yazıhan-Tecirli’ye Altyapı Yatırımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal ilçelerde altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yazıhan İlçesi’ne bağlı Tecirli Mahallesi’nin kanalizasyon altyapısı inşa ediliyor.

Güz Dönemi Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın yeşil dokusunu artırmak ve her mevsim daha güzel bir görünüm sağlamak amacıyla çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Toplam 168 haber.