Çevre

Çevre Haberleri

Maski’de Yangın Tatbikatı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hizmet içi eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Elmalı’nın 38 Yıllık Altyapısı Tamamen Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Doğanşehir İlçesi Elmalı Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını komple yeniledi.

Akçadağ Kepez’e İlk Kez Kanalizasyon Hattı Yapılıyor

Akçadağ İlçesi Kepez Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, ilk kez kanalizasyon hizmetine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Doğanşehir Beğre’nin İçme Suyu Altyapısı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Gencecik Hayatlar Kaybolmasın Kimse Bu Acıyı Yaşamasın

Yaz mevsimi ile birlikte baraj ve göletlerde sık sık boğulma vakaları yaşanmaya başlandı.

Başkan Güder, Kernek Mahallesindeki Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kernek Mahallesindeki 11 sokakta devam eden 3.5 milyon liralık ulaşım yatırımlarını yerinde inceledi.

Gövdeli’nin İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kırsal ilçelerde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Genel Müdürü Mert, Ayvalı’da Hiçbir Sorun Bırakmayacağız

Darende İlçesi Ayvalı Mahallesi’ni ziyaret eden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Darende İlçesi’ne ve mahallelerine ayrı bir önem veriyoruz.

Yaz Dönemi İlaçlama Çalışmalarına Yoğun Bir Şekilde Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından kış ve bahar aylarında devam edilen ilaçlama çalışmalarına yaz aylarının gelmesiyle birlikte hız verildi.

Malatya’ya 4 Milyon M2’nin Üzerinde Yeşil Alan

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Fidan Dikim Töreni’ne katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye’deki yeşil alanların dönüştürülmesinin mimarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, Malatya’da 4 milyon m2 yeşil alanın 3 yıl içerisinde kazandırıldığını ifade etti.

Şehir Mezarlığı’nda Asfalt Çalışması Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından, şehir genelindeki mezarlıklarda olduğu gibi Şehir Mezarlığı’nda da temizlik, bakım onarım çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Battalgazi’deki Gül Bahçesinde Çalışmalar Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi’nde yapımı sürdürülen “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya’nın 30 Yıllık Özlemi Bitiyor

Uzun yıllardan beri Malatya’nın özlemini çektiği sahil yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Dijitalleşmede Dev Adım

Dijitalleşmeye yönelik atılımlarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, yetki ve sorumluluk alanında bulunan işyerlerinde hayata geçirdiği “Dijital Ruhsat Denetim Sistemi” ile ilçede dijital bir dönemin startını daha verdi.

Orduzu Mahallesinde Altyapı Çalışmaları Tamamlanan Bölgeler Asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Orduzu Mahallesi Çınar Çarşıbaşı Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Mert, Biz Koşturursak, Vatandaş Rahat Eder

Akçadağ İlçesi Gürkaynak Mahallesi’nde yapılan altyapı yatırımlarını inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Ekip halinde saha birlik ve beraberlik içinde çalışırsak vatandaş rahat eder” dedi.

Battalgazi’deki Demirci Sokak Sıcak Asfalta Kavuştu

Battalgazi’nin dört bir yanında ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla Meydanbaşı Mahallesi’ndeki Demirci Sokağı ilk kez sıcak asfalt ile buluşturdu.

Battalgazi’deki 11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi.

Haşere İle Mücadele Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan ilaçlama çalışmaları sürüyor.

Toplam 168 haber.